4 vuorokautta Krakovassa 110 euroa (lennot Turusta)

Neljän vuorokauden matka Krakovaan on varattavissa halvimmillaan 110 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 3 yötä 3* huoneisto Emaus Apartmentsissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 7.11.2019 klo 18.50 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkan tiedot huolellisesti matkatoimiston sivuilla ennen matkan maksamista.

8 kommenttia aiheesta “4 vuorokautta Krakovassa 110 euroa (lennot Turusta)

 1. 25.5.20 lähtöä katselin..hinta 192 vaikks mainoksessa 122…onko väärää markkinointia?

  • Hei, esimerkkihinnat on tarkistettu tarjouksen julkaisuhetkellä kuten tarjouksen tiedoissa on mainittu (tämä tarjous on julkaistu 24 tuntia sitten). Matkojen hintatiedot voivat välillä muuttua tarjouksen julkaisemisen jälkeen reittilentojen hinnoissa tapahtuvien muutosten seurauksena. Siksi tarjouksen tiedoissa on mainittu hintamuutokset olevan mahdollisia.

   Tarkistin hetki sitten esimerkkipäivien hintatiedot ja poistin lähdöt, joiden hinnat ovat nousseet.

 2. Moi! Maksaaako 1 vuotias sylivauva lisää vai pääseekö samalla tarjouksella?

  • Hei, lentoyhtiö veloittaa sylilapsesta lisämaksun. Tarkan hinnan saat selvitettyä muuttamalla matkustajamäärää klikkaamalla Expedian sivuilla oikeasta yläreunasta löytyvää muuta hakua linkkiä.

 3. Moi,

  Saako jostain valittua mukaan isompaa matkalaukkua? Menimme jo maksuvaiheeseen saakka, mutta tarvitsisimme isomman laukun, eikä sitä löytynyt mistään välivaiheesta lisättäväksi.

  • Laukkumaksut pystyy jälkikäteen maksamaan Wizz Airin sivuilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *