Lennot Barbadokselle 573 euroa

Lufthansan ja SunExpressin lennot marras-maaliskuussa Helsingistä Barbadokselle ovat varattavissa halvimmillaan 571 eurolla ja Helsinki – Barbados – Panama – Helsinki lennot 621 eurolla Skyscannerin kautta.

Lennot ovat osittain SunExpressin operoimia. Lufthansan Helsinki-Barbados-Helsinki lentojen hintaan sisältyy yksi ruumalaukku.

Esimerkkilentoja Barbadokselle (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Barbados – Panama – Helsinki esim.

13 kommenttia aiheesta “Lennot Barbadokselle 573 euroa

 1. I need to find a good deal from Oulu to Chicago to Hancock MI.
  Any ideas? Anthony

  • GP,
   I’d fly with separate tickets first from Oulu to Helsinki with Norwegian. Then from Helsinki to Chicago, and finally from Chicago to Hancock.

 2. Onko tähän Tjäreborgin tilanteeseen tullut päivityksiä/muutoksia? Mietin itse sitä, kun meillä on lahjakortti Tjäreborgille, onko niissä mitään turvaa jos konkurssi aktualisoituu? Esimerkiksi jos lahjakortilla ostaa pakettimatkan, onko siinä mitään turvaa?

  • Kilpailu- ja kuluttajaviraston nettisivujen mukaan matkanjärjestäjän (Tjäreborg) asettaman vakuuden pitäisi kattaa konkurssitilanteessa myös rahalla ostetut lahjakortit.

   ”Matkapalveluyhdistelmien tarjoajan, joka perii matkustajilta ennakkomaksuja matkapaketeista tai yhdistetyistä matkajärjestelyistä, on asetettava vakuus maksettujen maksujen palauttamiseksi siltä osin kuin sovittuja palveluja ei maksukyvyttömyystilanteessa suoriteta.
   […]

   Etukäteen perittäviin maksuihin lukeutuvat sekä varausmaksut että ennen matkan alkua suoritettavat loppumaksut, sekä matkapalveluyhdistelmien ostoon oikeuttavat lunastamattomat lahjakortit.”

   Lahjakortteihin voi liittyä joitain harvinaisia poikkeuksia. Esimerkiksi Tjäreborgin järjestämistä kilpailuista voitetuista lahjakorteista ei ole maksettu senttiäkään matkanjärjeställe. KKV:n nettisivuilla ei selkeästi mainita onko tämänkaltaisista lahjakorteista asetettava vakuutta KKV:lle.

 3. Kokemuksenne mukaan mahtaako vielä syksyn mittaan tulla Costa Ricaan San Jose tai Liberia tarjouslento Hki:sta marraskuu-maaliskuu tienoille? Tekemäni hintahälytykset ovat nyt kovasti ilmoitelleet pelkästään nousseista hinnoista viime päivinä. Toivottavasti tämä on vain hetkellinen hintojen nousu (pahimmillaan =200€ per lippu tullut lisähintaa).

  Hakutoiminnolla katselin, että viime vuonna vielä lokakuussa julkistettiin Amsterdamista tarjouslennot.

  • Minkä hintaisia ja minkä yhtiön lentoja olet löytänyt? Kuinka pitkää reissua suunnittelet?

   Tarjouslentojen myyntiajat vaihtelevat vuosittain, joten aiempien vuosien perusteella ei oikein voi päätellä milloin tarjouslentoja tulee myyntiin…

  • Tammikuulle etsmme n. 3 viikon matkaa. Elokuuun puolivälissä hinnat olivat järkevien lentoaikojen kanssa Hki:sta Air Francella á 830 + matkatavarat, Lufthansalla ja Air Canadalla n. á 750 sis.matkatavarat. Nyt nämä molemmat vaihtoehdot ovat + 900 euroa per ticketti.

   Tarjoukset Mexicoon ja USA:n eivät tehneet myöskään kokonaishintaa edullisemmaksi, kun ei ole tarjouksia matkatavaroineen näistä kohteista eteenpäin SJO:n kentälle saakka – vaan ne olisivat maksaneet noin á 300 euroa + hotelliyö sekä maahansaapumismaksut.

   Ja jos taas lentäisimme esim ensin Helsingistä CDG:lle, ZRH:lle tai Saksaan ja sieltä eteenpäin ostaisi SJO lennon, ticketin kokonaishinta nousisi silti samaan 800-900 per matkustaja taas pakollisen hotelliyön takia.

   Nyt alkaa jo pikku hiljaa harmittaa, ettemme tarttuneet tohon á 750 lippuun. No, toivossa on hyvä elää tai sitten siittämme koko matkaa suosiolla vuodella eteenpäin. 🙁

  • Costa Ricaan on vaikea löytää alle 700 euron lentoja Suomesta. Käytännössä Air France-KLM, Lufthansa tai koneenvaihto USA:ssa/Kanadassa ovat ainoita järkeviä tapoja matkustaa Costa Ricaan. Esim. Iberian lentojen lentoaikataulut eivät sovi yhteen Finnairin Helsinki-Madrid lentojen kanssa.

   Matkan kokonaisbudjettiin liittyen kommenttina. Omasta Costa Rican reissusta on jo kulunut useampi vuosi, mutta muihin Keski-Amerikan maihin verrattuna hintataso Costa Ricassa on muutenkin korkeampi.

   Lufthansa myy yhä hieman alle 800 euron lentoja (sis. ruumalaukku) San Joseen, mutta niitä ei näyttäisi olevan saatavissa tammikuulle ainakaan kolmen viikon reissua varten. Ainakin American Airlinesin lentoja löytyy hieman alle 800 eurolla (sis. ruumalaukku) esimerkiksi päiville 13.1.-4.2.. Nopeimmat lennot eivät näy hakutuloksissa ensimmäisinä, joten niitä kannattaa rajata matkan keston perusteella.

 4. Joillekin päiville on myynnissä myös Thomas Cookin omistaman Condorin lentoja 480 eurolla (esim. 19.11.-3.12., 26.11.-10.12., 3.-17.12.) Condorin lentoja ostaessa on syytä pitää mielessä se, että yhtiön emoyhtiö Thomas Cook neuvottelee tällä hetkellä 900 miljoonan punnan pelastuspaketista. Jos rahoitusneuvottelut epäonnistuvat, on erittäin epävarmaa selviääkö Condor tästä syksystä. => Condorin lennot on syytä maksaa luottokortilla paremman kuluttajansuojan takia.

  • Tiedätkö miten tää vaikuttaa Skandinavian toimintoihin? Lähinnä mietin uskaltaako Tjärdeborgin reissuja talveksi varata.

  • Tjäreborgin matkojen maksaminen luottokortilla on erittäin suositeltavaa. Muiden matkanjärjestäjien tapaan Tjäreborg on asettanut kuluttaja- ja kilpailuvirastolle vakuuden maksukyvyttömyyden varalle, jonka pitäisi kattaa mm. paluukuljetukset Suomeen ja ennakkomaksut tietyin rajoituksin. Pelkät lennot varanneilla matkailijoilla on huomattavasti vähemmän oikeuksia matkanjärjestäjän maksukyvyttömyystilanteessa.

   Kuluttajaviraston vakuuksiin liittyy kuitenkin joitakin ongelmia, jonka vuoksi rahojen vaatiminen konkurssitilanteessa luottokorttiyhtiöltä on yleensä helpompaa. Esimerkiksi Air Finlandin konkurssin yhteydessä vakuus kattoi ainoastaan ~70 % ennakkomaksuista ja rahojen palautusta piti odottaa 2-3 vuotta. Vakuus ei myöskään kata kaikkia mahdollisia maksuja (esim. pelkkiä lentovarauksia, lentokenttäkuljetuksia, suoraan Thomas Cook konserniin kuuluvalle lentoyhtiölle maksettuja laukkumaksuja jne.)

   Tästä on varmasti useampia mielipiteitä. Itse en välttämättä pelkkiä lomalentoja varaisi vielä talvikaudelle Tjäreborgilta, mutta matkapaketin luottokortilla maksaessa suurimpana riskinä lienee korvaavan matkapaketin löytäminen lyhyellä varoitusajalla, jos rahoitusneuvottelut epäonnistuvat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *