5 vuorokautta Lissabonissa 266 euroa

5 vuorokauden Lissabonin matka on varattavissa alk. 267 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Air France-KLM:n lennot Helsingistä ja 5 yötä 3* Vila Garden Guesthousessa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 3.11.2019 klo 18.50 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Paikan päällä maksettava kaupunkivero (~2 € / yö / henkilö) ei sisälly matkatoimiston kotisivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Tarkistathan matkatiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

 

2 kommenttia aiheesta “5 vuorokautta Lissabonissa 266 euroa

  1. Hei, mitä suosittelette, jos matkaa lähtee kolme aikusta? Voisiko Lissabonin tarjousta hyödyntää kolmen matkustajan matkatessa?

    • Hei,

      esimerkkipakettiin sisältyvästä guesthousesta löytyy myös kolmelle sopivia huoneita ainakin useimmille esimerkkipäiville. Matkustajamäärää voit muuttaa Expedian sivuilla klikkaamalla oikeasta yläreunasta löytyvää muuta hakua linkkiä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *