Lennot Malesiaan 399 euroa

Turkish Airlinesin lennot Helsingistä Kuala Lumpuriin ovat varattavissa halvimmillaan 399 eurolla ja Helsinki – Istanbul – Kuala Lumpur- Helsinki lennot 436 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on myynnissä 4.12.2019 saakka. Maksimi perilläoloaika on 30 vuorokautta.

Esimerkkilentoja

Helsinki – Istanbul – Kuala Lumpur – Helsinki esim.

4 kommenttia aiheesta “Lennot Malesiaan 399 euroa

    • Näitä lentoja on yhä saatavissa. Yksittäisten esimerkkipäivien hinnat ovat mahdollisesti voineet muuttua paikkatilanteen takia tarjouksen julkaisemisen jälkeen, mutta tarvittaessa kannattaa kokeilla muita päiviä. Hetki sitten näitä lentoja löytyi esimerkiksi päiville 21.1.-10.2., 28.1.-10.2. ja 5.-24.3.

    • Tokioon löytyy maaliskuulle Turkish Airlinesin lentoja hieman yli 450 eurolla. Finnair on useampana vuotena myynyt loka-marraskuussa parin viikon ajan alle 600 euron suoria lentoja Helsingistä, mutta matkustusaika on vuosittain vaihdellut. Alle 26-vuotiaiden Japanin matkailijoiden kannattaa myös tutkia löytyykö SASin ~400 euron nuorisolentoja sopiville päiville.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *