Ruumalaukut muuttuvat maksullisiksi useimmilla Lufthansan kaukolennoilla

Lufthansa Group on ilmoittanut aloittavansa pelkät käsimatkatavarat sisältävien Light -lippujen myymisen useimmille Lufthansan, Swissin ja Austrian Airlinesin kaukolennoille 30.10.2019 alkaen (Saksasta, Itävallasta ja Sveitsistä lähteville lennoille 6.11.2019 alkaen). Lufthansa Group aloitti kesällä 2018 pelkät käsimatkatavarat sisältävien lippujen myymisen Euroopasta Pohjois-Amerikkaan. Ateria- ja juomatarjoilu pysyy maksuttomana Lufthansan lennoilla.

Muutos ei koske Meksikon, Panaman, Costa Rican, Kiinan, Japanin, Etelä-Korean, Singaporen, Azerbaidzanin, Angolan, Päiväntasaajan Guinean, Etiopian, Nigerian ja Tansanian lentoja.

Air France-KLM, British Airways ja Iberia muuttivat ruumalaukut maksullisiksi viime vuonna useimmilla kaukolennoilla

Parin viime vuoden aikana monet eurooppalaiset lentoyhtiöt kuten Air France-KLM, British Airways, Iberia ja TAP Portugal ovat muuttaneet ruumalaukut maksullisiksi Pohjois-Amerikan lentojen lisäksi myös monilla Aasian, Etelä-Amerikan, Afrikan ja Karibian lennoilla.

Miten muutos vaikuttaa lippujen hinnoitteluun?

Lufthansa ei ole kertonut miten muutos vaikuttaa lippujen hintatasoon. Ruumalaukkujen muuttuminen maksullisiksi Pohjois-Amerikan lennoilla ei ole alentanut olennaisesti halvimpien Pohjois-Amerikan tarjouslentojen hintatasoa useimmilla reiteillä, joten muutoksen myötä ruumalaukun kanssa matkustaminen todennäköisesti kallistuu. Lennoilla Euroopasta Pohjois-Amerikkaan useimmat yhtiöt veloittavat matkalaukuista ja muista ruumassa kuljetettavista matkatavaroista 40-50 euron lisämaksun/suunta.

Kommentti aiheesta “Ruumalaukut muuttuvat maksullisiksi useimmilla Lufthansan kaukolennoilla

  1. Lufthansa on aloittanut Light -lippujen myymisen Suomesta Aasiaan, Etelä-Afrikkaan ja Latinalaiseen Amerikkaan tällä viikolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *