Lennot New Yorkiin 294 euroa, Kaliforniaan 344 euroa ja Miamiin 359 euroa

Air France-KLM:n lennot Helsingistä New Yorkiin ovat varattavissa halvimmillaan 294 eurolla, San Franciscoon 344 eurolla, Miamiin 359 eurolla ja Los Angelesiin 360 eurolla Skyscannerin kautta.

Air France-KLM:n lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Esimerkkilentoja New Yorkiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja San Franciscoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

20 kommenttia aiheesta “Lennot New Yorkiin 294 euroa, Kaliforniaan 344 euroa ja Miamiin 359 euroa

 1. Moikka, minkä verran Helsinki-Miami lennot yleensä maksavat joulun ajalle? Entä missä vaiheessa lennot kannattaa varata jotta ne saa parhaimmilla tarjouksilla?

 2. Hei! Onko huhti-toukokuulle 2020 tulossa halpoja lentoja Texasiin tai Louisianaan?

 3. Moikka. Onkohan kesäkuulle -20 tulossa lentotarjouksia miamiin matkustavalle? Ja kuinka aikaisin lennot kannattaisi varata, jotta saisi halvimman hinnan?

  • Hei,

   kysymyksiisi ei valitettavasti ole yksinkertaista vastausta. Paras ajankohta varata Pohjois-Amerikan lennot vaihtelee vuosittain, joten järkevintä on seurata säännöllisesti lentojen hintoja ja varata lennot, kun löydät edulliset liput sopiville päiville.

   Lomapäiviä miettiessä kannattaa pitää mielessä se, että kohtuuhintaisten lentojen löytyminen kesäkuun parille ensimmäiselle viikolle todennäköisempää.

   Pohjois-Amerikan lennoista olemme kesällä koonneet päivitetyn tietopaketin.

 4. Moi,
  Onko kokemusta Finnairin Black Friday tarjouksista, kuinka edullisesti voi päästä New Yorkiin ja Miamiin?
  Tarkoitus olisi lentää Nykiin Helmikuun 2020 lopussa ja maaliskuun puolivälissä paluu Miami-Helsinki.
  Kuuluuko noihin tarjoushintoihin ruumaan menevä laukku ja ateria lennolla?

  • Kaukolennoilla tarjoiltavat ateriat sisältyvät mm. Finnairin, American Airlinesin, BA:n, Lufthansan, Air France-KLM:n, Deltan ja Unitedin lentojen hintaan, mutta Finnair ja lähes kaikki muut lentoyhtiöt ovat muuttaneet ruumalaukut maksullisiksi Pohjois-Amerikan lennoilla.

   Finnair myi viime vuonna Black Friday -lentoja New Yorkiin 399 eurolla.

 5. Hei onko näitä tarjouslentoja touko-, kesä-, heinä- tai elokuussa New Yorkiin tai Miamiin?

  • Hei,
   tällä hetkellä halvimmat Air France-KLM:n lennot toukokuussa NYCiin maksavat 349 euroa (esim. 19.-26.5.). Lomapäiviä miettiessä kannattaa pitää mielessä se, että heinäkuu on yleensä vuoden kallein kuukausi lentää Euroopasta Pohjois-Amerikkaan.

 6. Onko tiedossa edullisia tarjouksia Pekingiin tai Shanghaihin huhti-kesäkuulle? Suoria tai max. Yhdellä vaihdolla

  • Ainakin Air Chinan Pekingin lentoja löytyy toukokuulle ~350 eurolla (esim. 23.5.-5.6.). Eurooppalaisten yhtiöiden mahdollisten tulevien kamppisten matkustusajasta meillä ei vielä ole tarkempaa tietoa.

 7. Lentojen hinnat merkitty oudosti: hinta itse lennolle näyttää olevan vain alle 100e ja verot tms isompi osuus.. Onko lipun kokonaishinta kuitenkin ”oikea”, eli tähän ei tule muita maksuja enää, matkatavarat toki? Mikä mahtaa olla Air Francen hinta ruumaan menevälle laululle, ja saako sen lisättyä näihin lippuihin? Suoraan air francen kauttako?

  • Moikka! Tämä on normaalia, mutta ennen varauksen maksamista kannattaa toki tarkistaa varauksen maksusivulla näkyvä kokonaissumma. Verot ja maksut osaan sisältyy lentoyhtiön kassaan päätyvä polttoainelisämaksu.

   Lentokentällä maksetusta ruumalaukusta Air France-KLM ja Delta veloittavat 50 euroa tai 60 dollaria/suunta, joten pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissaamista kannattaa harkita. KLM:n operoimien lentojen laukkumaksuista saa 10 euron alennuksen/suunta liittymällä Flying Blue -kanta-asiakasohjelman jäseneksi ja maksamalla laukkumaksut netissä etukäteen.

 8. Hei, onkohan Finnairin suorat lennot Helsingistä New Yorkiin tulossa vielä uudestaan tarjoukseen syksyn aikana? Matkustusajankohta olisi helmikuussa.

 9. Hei! Lähtö olisi kuukauden alusta ja reissun kestäisi mahdollisesti noin kolmisen viikkoa. Päivissä on joustovaraa, eli lentojen hinnat vaikuttavat vähän matkustusaikaan.

  • San Franciscoon ei pariin kuukauteen ole ollut myynnissä mielenkiintoisia tarjouslentoja Helsingistä, mutta teemme postauksen kun löydämme mielenkiintoisia tarjouslentoja.

 10. Hei,

  Onko muistikuvia, onko keväälle (huhtikuu) tullut vielä jotain tarjouslentoja Seattle/Vancouver-akselille vielä näin loka-marraskuussa esim. Icelandairilta?

  • Moikka! Milloin olet ajatellut matkustaa Seattlen/Vancouverin suuntaan huhtikuussa (vai määräytyykö tarkka ajankohta hintojen perusteella)? Osassa tarjouslennoissa on aiempina vuosina ollut rajoituksia pääsiäisenä matkustamisen suhteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *