Lennot Kreikkaan 88 euroa

Air Serbian lennot Helsingistä Thessalonikiin ovat varattavissa halvimmillaan 88 eurolla ja Ateenaan 96 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja Thessalonikiin

Esimerkkilentoja Ateenaan

2 kommenttia aiheesta “Lennot Kreikkaan 88 euroa

  1. Hei

    Olen etsimässä lentoja Helsingistä Thessalonikiin lokakuulle 2020. Onkohan syksylle 2020 odotettavissa mitään tarjouksia?

    • Missä päin Suomea muutet asut? Ryanair lentää kerran viikossa Lappeenrannasta Thessalonikiin. Lappeenranta-Thessaloniki reitille muistelen tänä vuonna olleen myynnissä muutamaan otteeseen alle 100 euron syyslentoja. Pääkaupunkiseudulta Lappeenrannan kautta reissaaminen ei ole yksinkertaisin reitti, mutta myös koneenvaihtoon Ateenassa tai Keski-Euroopassakin menee aikaa.

      Aegean Airlinesilla on aiempina vuosina ollut muutamaan otteeseen ~150 euron lippuja. Air Serbia aloitti lennot Helsingistä tänä vuonna, joten heidän mahdollisista kamppistarjouksista en oikein uskalla viellä arvailla. Joka tapauksessa syksyyn on vielä aikaa, joten lippujen ostamisen kanssa ei kannata hätiköidä varsinkaan jos matkapäivät ovat joustavia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *