Lennot Barcelonaan 109 euroa (*päättynyt*)

Lufthansan lennot Helsingistä Barcelonaan marras-maaliskuussa ovat varattavissa halvimmillaan 108 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

2 kommenttia aiheesta “Lennot Barcelonaan 109 euroa (*päättynyt*)

  1. onpa erikoista. kävin myöhään eilen illalla sivuillanne ja matka barcelonaan ei ollut olemassa. nyt aamulla oli tullut diili barcelonaan 108e mutta ei. nousseet 10e. syy miksi näin. Ei siis ollutkaan halpoja lentoja. Kusetuksen makua teidän viestissä. Aika useinkin

    • Kiitos kommentista. Merkitsin tarjouksen päättyneeksi. Tarkistamme lentojen hinnat manuaalisesti ennen tarjousten julkaisemista. Valitettavasti lentoyhtiöt tekevät välillä hinnastopäivityksiä, jonka vuoksi hinnat muuttuvat tarjouksen julkaisemisen jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *