6 vuorokautta Chicagossa 642 euroa

6 vuorokauden Chicagon matka on varattavissa halvimmillaan 604 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Finnairin, British Airwaysin ja/tai American Airlinesin operoimat lennot ja 6 yötä 4* Club Quarters Central Loop hotellissa.

Finnairin, British Airwaysin ja American Airlinesin lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 8.10.2019 klo 4.05 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdolllisia).

2 kommenttia aiheesta “6 vuorokautta Chicagossa 642 euroa

  1. Onko vastaavia superedullisia pohjois-amerikan reissuja tarjolla tammikuusta eteenpäin?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *