Pääsiäislennot Wieniin 109 euroa (*loppuunmyyty*)

Aloittamalla sesonkilentojen etsimisen hyvissä ajoin voi löytää edullisia lentoja myös suosituimmille lomaviikoille. Esimerkiksi Laudamotionin suorat pääsiäislennot Helsingistä Wieniin ovat varattavissa halvimmillaan 109 eurolla momondon kautta.

Laudamotionin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (max 40 x 20 x 25 cm). Laudamotion veloittaa lisämaksun lähtöselvityksen tekemisestä lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun.

Päivitys 28.9.2019 klo 1.00: kaikista halvimmat tarjousliput pääsiäisviikolle on loppuunmyyty, joten merkitsimme tämän tarjouksen päättyneeksi.

Esimerkkilentoja

Hintatiedot on tarkistettu 28.9.2019 klo 3.15 (hintamuutokset ovat mahdollisia).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *