Lennot Oslosta Floridaan 199 euroa

Air Canadan, Unitedin ja Swissin lennot Oslosta Miamiin ovat varattavissa halvimmillaan 199 eurolla ja Orlandoon 217 eurolla Skyscannerin kautta.

Air Canadan, Unitedin ja Swissin lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Esimerkkilentoja Oslosta Miamiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Oslosta Orlandoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Muista ESTA -matkustuslupa

Suomen kansalaiset tarvitsevat USA:n matkaa varten 14 dollaria maksavan ESTA-matkustusluvan. Jos lentoihin sisältyy koneenvaihto Kanadassa, matkaa varten on hankittava myös 7 Kanadan dollaria (~5 €) maksava eTA-matkustuslupa.

8 kommenttia aiheesta “Lennot Oslosta Floridaan 199 euroa

  • Koulujen joululomakaudelle todennäköisesti ei. Parista ensimmäisestä viikosta en osaa sanoa mitään varmaa.

 1. Matkalaukut muuten onnistui ostamaan jälkikäteen ja hinta oli paljon vähemmän kuin arvelin: 50 EUR/suunta.

 2. Onkos matkatavaramaksuista hajua jos varaa esimerkiksi tuon halvimman ticket.fi:n kautta. Siellä myydään laukkuja hintaan ~150 € suunta, lentoyhtiön sivuilta pystynee ostaa halvemmalla?

  • Laukkumaksujen maksaminen lentokentällä tai lentoyhtiön nettisivuilla tulee halvemmaksi. United veloittaa lentokentällä maksetusta ruumalaukusta Atlantin ylittävillä lennoilla 60 dollaria ja Lufthansa matkustussuunnasta riippuen 50 euroa tai 60 dollaria.

   (Jos meno- tai paluumatkaan sisältyy useamman yhtiön lentoja, laukkumaksu on maksettava ainoastaan yhdelle yhtiölle.)

 3. Itse ostin juuri paluumatkalle Orlandosta ”Päivä Torontossa” -pysähdyksen.

  • Air Canadan Pohjois-Amerikan lentoihin ei pysty yhdistämään stopoveria Kanadassa, mutta Karibian ja Etelä-Amerikan lentoihin voi yleensä yhdistää stopoverin Torontossa ja/tai Montrealissa lentokenttäverojen hinnalla. Stopover -lentoja Karibialle ja Etelä-Amerikkaan käsitellään tarkemmin erillisessä artikkelissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *