Lennot Taiwaniin 411 euroa

Xiamen Airin lennot maaliskuussa Helsingistä Taipeihin ovat varattavissa halvimmillaan 411 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja

2 kommenttia aiheesta “Lennot Taiwaniin 411 euroa

  1. Luuletko että muita tarjouksia taiwaniin saattaisi tulla tässä vaikkapa keväälle? Sinne ei taida kauhean usein tarjouksia kyllä tulla:I

    Niin ja tiedätkö tästä xiamen airista mitään? Ihan tuntematon meille ja kun haettiin kokemuksia niin kaikenlaista oli ja vähän mietityttää, että kannattako lähteä kokeilemaan kun ei olla aiemmin matkustettu millään kiinalaisella lentoyhtiöllä. Että jos vaikka tulisikin jotain lentojen myöhästymisiä ja vaihtojen missaamista, niin siitä ehkä voi tulla enemmän härdelliä kuin mitä jos matkustaisi joillain eurooppalaisilla tms. yhtiöillä. Tai siis jotain tällaisia epäilyksiä meille tuli mieleen

    • Näitä lentoja on paikkatilanteen puitteissa muistaakseni myynnissä kuun loppuun saakka, joten lentojen varaamisen kanssa ei ole kiirettä. Yhtenä vaihtoehtona on se, että odotatte koulujen syyslomaviikkoon saakka. Lentotarjonta Taiwaniin on aika suppeaa ja se näkyy Turkish Airlinesin ja KLM:n hinnoissa (ainoat eurooppalaiset yhtiöt, jotka lentävät Taiwaniin).

      Air Chinalta voi melko todennäköisesti tulla saman hintaluokan lentoja myyntiin. Aiempina vuosina Cathay Pacific on myynyt välillä 450-500 euron lentoja Helsingistä ja Qatar Airways Helsinki-Doha-Hongkong-Taiwan lippuja, jonka viimeinen osuus on Cathayn operoima. Cathaysta minulla on hyviä kokemuksia, mutta koneenvaihto Hongkongissa jakaa tällä hetkellä mielipiteitä (mielenosoituksilla ei juurikaan ole tähän mennessä ollut vaikutusta lentokentän turvatarkastuksen sisäpuolisen alueen toimintaan, mutta ensi kevään tilannetta on mahdotonta ennustaa).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *