6 vuorokautta New Yorkissa 657 euroa

6 vuorokauden New Yorkin matka on varattavisssa alk. 657 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Icelandairin lennot Helsingistä ja 6 yötä 4* Doubletree by Hilton New York City – Financial District hotellissa.

Icelandairin lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 22.9.2019 klo 13.00 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkan tiedot huolellisesti matkatoimiston sivuilla ennen matkan maksamista.

2 kommenttia aiheesta “6 vuorokautta New Yorkissa 657 euroa

  1. Onkohan tulossa tarjouksia New Yorkin matkoista yksinmatkustavalle? Ajankohtana huhti-toukokuun vaihde..

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *