Lennot Phuketiin 351 euroa (*päättynyt*)

Juneyao Airlinesin lennot Helsingistä Phuketiin ovat varattavisssa halvimmillaan 353 eurolla ja Helsinki – Phuket – Shanghai (Kiina) – Helsinki lennot 360 eurolla momondon kautta. Lentoihin sisältyy meno- ja paluumatkalla pitkä koneenvaihto Shanghaissa
, jonka aikana voi tehdä omatoimisen päiväretken.

Tarjouslentoja on myynnissä 15.9.2019 saakka.

Esimerkkilentoja Phuketiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Phuket – Shanghai – Helsinki esim.

Helsinki – Bangkok – Shanghai – Helsinki esim

Transit-matkustajien viisumivapaus

Suomesta Shanghain kautta Thaimaahan matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse Kiinan viisumia korkeintaan 144 tunnin Shanghain matkaa varten. Passintarkastuksen yhteydessä on esitettävä kopio lentolipusta. Lisätietoa transit-matkustajien viisumivapaudesta löytyy Kiinan suurlähetystön sivuilta.

27 kommenttia aiheesta “Lennot Phuketiin 351 euroa (*päättynyt*)

 1. Kiitos Lentodiilille. Meidän perhe lähtee jouluksi saarihyppeleen thaikkulaan ja uudeksi vuodeksi Shanghaihin. Lennot teidän kautta ja hintaa tuli kolmelta yhteensä n. 1200 euroa

 2. Hei, onko näitä tarjouslentoja enää saatavilla ollenkaan? Ei löydy ainakaan esimerkkipäivillä. Tarkoitus olisi lähteä reissuun helmi-maaliskuussa.

  • Näitä lentoja on yhä myynnissä. Phuketiin näitä lentoja löytyi hetki sitten mm. seuraaville päiville: 31.10.-18.11., 14.-29.11. ja 28.11.-13.12.. Ensi vuoden puolelle näitä lentoja on tällä hetkellä saatavissa erittäin nihkeästi.

 3. Onko nämä tarjouslentoja vielä myynissä? Mietin pitkään ja nyt kun päätin varata en voi löytää niitä…

  • Kaikille Juneyaon lennoille Suomesta Aasiaan voi tuoda maksutta ainakin yhden ruumalaukun (max 23 kg).

 4. Miten Finnair pisteitä saa kerättyä, koska varauksen yhteydessä ei kysytty asiasta? Vai saako pisteet lunastettua vasta lähtöselvityksen yhteydessä?

  • Olen jo eilen vastannut esittämääsi (täysin samaan) tämän artikkelin yhteydessä esittämääsi kysymykseen. Vastauksen löydät muita kommentteja lukemalla. Finnair Plus-kortin voit rekisteröidä lähtöselvitystiskillä.

 5. En siltikään löydä tarjousta :(, vaikka yritän paina näytä koko kuukausi ja sieltä tarkistaa hintakalenteri. Halvimmillaan näyttäisi lentävän Aeroflot ja hinta vaihtelee 551-601 euroa

 6. Onko hinta alkaen 350e? En löydä tarjousta vaan halvimmillaan näyttää teidän esimerkkipäivinäkin maksavan 551 euroa.

  • Näitä 350 euron lentoja on yhä saatavissa, mutta ongelmana saattaa olla yksittäisen lennon paikkatilanne. Tarvittaessa kannattaa kokeilla muita päiviä. Hakutuloksia Skyscannerin sivuilla selatessa on joskus painettava halvin välilehteä (hakutulokset eivät välttämättä näy hintajärjestyksessä, jos olet klikannut jotain suodatinta aiemmin).

  • Joo, tarjoaa suoraan tota vaihtoehtoa siis kallista/Parasta, mutta valitse siitä vähän ylempää kohta halvin, niin saat näkyviin noi tarjous hinnat. Hakukone valitsee automaattisesti ton paras, joka ei silti ole siis halvin, vain muutaman tunnin nopeampi.

 7. Miten Finnair palkintopisteitä saa lennoista, koska varatessani lentoja asiaa ei kysytty? Tehdäänkö se myöhemmin checkin yhteydessä vai miten? Kiitos

  • Kantiskortin numeron voit ilmoittaa lähtöselvityksen yhteydessä. Jos unohdat ilmoittaa kantiskortin numeron lähtöselvitystiskillä, voit pyytää pisteiden jälkirekisteröintiä täyttämällä Finnairin sivuilta löytyvän lomakkeen. Pisteiden jälkirekisteröintiä on pyydettävä viimeistään kuuden kuukauden kuluttua lennosta. Tarkastuskortti (boarding pass) ja lentolippu kannattaa säästää siihen asti kunnes pisteet ovat kirjautuneet Finnair Plus -tilille.

 8. Hei, kuuluuko näiden lentojen hintaan vain käsimatkatavarat vai myös ruumaan menevä matkalaukku? 🙂

 9. Tarvii 24h visan jos pitää vaihtaa terminaalia.

  16 ennen meitä ja otti 1½h. Kaikki jonotusajat yhteensä 4h. Shanghai, ei kiitos!

 10. Onnistuuko lento 11.01-2020 ja paluu joskus 3viikon päästä. Jos onnistuu, mikä hinta. Siis Hel-Bkk-Shanghai-Hel

  • Onnistuu. Lentoja omille päiville voit etsiä muuttamalla esimerkkilentojen matkapäiviä Skyscannerin sivuilla.

 11. Onko näille lennoille lippua varatessa annettava passin tiedot? Jos on, voiko passitiedot muuttaa jälkeenpäin? Kiitos!

  • Passitiedot pystyy muuttamaan lähtöselvityksen yhteydessä (jos niitä kysytään).

  • Wheretocredit.comin avulla voit omatoimisesti vertailla kantisohjelmia…

  • Juneyaon lennoista voi kerätä Finnair Plus -(palkinto)pisteitä. Shangai-Thaimaa lentojen varausluokkana on pääsääntöisesti Y ja Helsinki-Shanghai lentojen varausluokkana L. Menopaluulennoista Shanghain kautta Phuketiin kertyy tällä hetkellä voimassaolevan taulukon mukaan muistaakseni noin 7000 Finnair Plus -palkintopistettä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *