Helsinki – Singapore – Shanghai – Helsinki 404 euroa

Juneyao Airlinesin Helsinki – Singapore – Shanghai – Helsinki lennot ovat varattavissa halvimmillaan 404 eurolla Skyscannerin kautta.

Lentoihin sisältyy menomatkalla pitkä koneenvaihto Shanghaissa. Juneyaon lennoille Suomesta Aasiaan voi tuoda maksutta yhden ruumalaukun (max 23 kg).

Hintasääntöjen mukaan tarjouslentoja on myynnissä 15.9.2019 saakka.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Juneyaon lennoista voi kerätä Finnair Plus -pisteitä

Junyao Airlinesin lennoista voi kerätä Finnair Plus -pisteitä (ainoastaan palkintopisteitä). Helsinki-Shanghai-Helsinki lentojen varausluokka on pääsääntöisesti L ja samalla lipulla olevien Shanghai-Singapore-Shanghai lentojen varausluokka pääsääntöisesti B.

Transit-matkustajien viisumivapaus

Suomesta Shanghain kautta Singaporeen matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse viisumia korkeintaan 144 tunnin Shanghain matkaa varten. Lisätietoa transit-matkustajien viisumivapaudesta löytyy Kiinan suurlähetystön sivuilta.

12 kommenttia aiheesta “Helsinki – Singapore – Shanghai – Helsinki 404 euroa

 1. Lennämme Juneyao Airlinesilla Shanghain kautta Bangkokkiin ja vaihtoaika Shanghaissa on niin pitkä (18 tuntia) että ehdottomasti haluaisimme mennä käymään kaupungissa. Tarvitseeko tätä varten hommata viisumia?

  • Hei! Helsingistä Shanghain kautta muualle Aasiaan matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse korkeintaan 144 tunnin Shanghain matkaa varten viisumia. Suurimpana viisumivapauteen liittyvänä rajoituksena on se, että Shanghain lähialueen ulkopuolelle matkustaminen ilman viisumia ei ole mahdollista. Passintarkastuksen yhteydessä on esitettävä kopio lentolipusta tai jatkolennon boarding pass.

   Lisätietoa transit-matkustajien viisumivapaudesta löytyy esimerkiksi Kiinan suurlähetystön kotisivuilta.

   Erityisesti joululomaviikoilla Helsingistä samalla lennolla saapuu myös muita suomalaisia, jotka haluavat tehdä päivämatkan Shanghaihin. Turhan jonottamisen välttämiseksi koneesta passintarkastukseen kannattaa kävellä nopeasti ja lähtöselvitystiskillä pyytää paikkaa mahdollisimman edestä.

 2. Miten löytää helpoiten Skyscannerista edulliset, tämäntapaiset yhdistelmälennot? Kokeilemallako vain eri päiviä satunnaisesti?

  • Ylipäätään ja nyt esimerkiksi juurikin tämän Juneyao Airlinesin yhdistelmämatka. Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville); miten löydän ne muille päiville osuvat tarjouslennot (tässä tapauksessa esim. 10.12. lähtö, paluu aiemmin kuin tuo esimerkissä oleva 9.1.2020)?

  • Lentoja omille päiville voit etsiä muokkaamalla esimerkkilentojen matkapäiviä lento kerrallaan. Talvikaudella Juneyao lentää Helsingistä tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

   Lentodiilien lukijat muuten varasivat pari viikkoa sitten 350 euron joululomalentoja Thaimaahan melko ahkerasti, jonka vuoksi uodenvaihteen tienoille näiden lentojen löytäminen suunnilleen samaan hintaan on hankalaa. Muille ajankohdille näitä lentoja löytyy huomattavasti helpommin samaan hintaan.

 3. Miten nuo pisteet kirjautuvat Finnair pisteiksi, pitääkö kentällä lennolle lähtiessä näyttää Finnair korttia vai miten?

  • Kyllä. Boarding passit kannattaa säästää siihen asti kunnes pisteet näkyvät Finnair Plus -tililläsi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *