Lennot Tukholmasta Miamiin 236 euroa

British Airwaysin, American Airlinesin ja Finnairin operoimat lennot Tukholmasta Miamiin ovat varattavissa halvimmillaan 236 eurolla Skyscannerin kautta.

American Airlinesin, British Airwaysin ja Finnairin operoimien lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Menolentoa ei voi jättää käyttämättä

Lentoyhtiöllä on oikeus perua lippu, jos jätät yksittäisen lennon käyttämättä. Siksi joihinkin esimerkkilentoihin sisältyvää Tukholma-Helsinki lentoa ei voi jättää käyttämättä.

9 kommenttia aiheesta “Lennot Tukholmasta Miamiin 236 euroa

  • Brexitin ei pitäisi vaikuttaa USA:n lentoihin. Halvimmat liput myydään pääsääntöisesti Finnairin lentonumerolla. Finnair tekee erittäin tiivistä yhteistyötä Pohjois-Amerikan lennoilla myös American Airlinesin kanssa, joka lentää mm. Milanosta, Madridista, Barcelonasta, Pariisista, New Yorkista ja Chicagosta Miamiin. => Finnairin pystyä uudelleen reitittämään lennot, jos lennot Britannia ja EU-maiden välillä keskeytyvät,

 1. Hei, sain äsken tälläisen vastauksen finnairin asiakaspalvelusta koskien tuota paluulentoa mikä lentää Helsingin kautta.

  Matkahan tulee aloittaa ainakin Tukholmasta, jotta jatkolennot pysyvät voimassa. Eli lennot tulee alusta asti käyttää lipussa merkatussa järjestyksessä, muuten jatkolennot peruuntuvat automaattisesti. Jos palatessa jäät Helsinkiin, tästä ei sinulle enää haittaa koidu. Matkalaukku saatetaan chekata Tukholmaan, mutta sitä ei tälle lennolle lastata mikäli sinua ei chekata portilla lennolle sitään. Tällöin laukku toimitetaan tulopalvelun tiskille, josta voit käydä sen noutamassa.

 2. Onko järkevintä jo tuon varauksen yhteydessä maksaa ruumaan menevästä laukusta vai myöhemmin suoraan lentoyhtiöltä/tiskillä? Jos paluulennolla jättää käyttämättä Helsinki-Tukholma lennon, niin onkohan sitten helppoa saada myös matkalaukku pois Helsingissä ettei se jatkaisi Tukholmaan..?

  • Laukkumaksujen maksaminen jälkikäteen lentoyhtiön kotisivuilla tulee yleensä halvemmaksi kuin nettimatkatoimistojen sivuilla lentoja varatessa. Finnair veloittaa netissä maksetusta laukusta ~45 euroa/suunta ja lentokentällä maksetusta 50 euroa/suunta.

   Ruumalaukut pääsääntöisesti lähtöselvitetään perille asti, joten ruumalaukun kanssa reissatessa Helsinki-Tukholma lennon käyttämättä jättäminen on haastavaa. Useamman vuoden takaa on myös olemassa Kuluttajariitalautakunnan päätös, jonka mukaan Finnairilla on oikeus veloittaa lisämaksu laukkua noudettaessa, jos ruumalaukun kanssa matkustava asiakas jättää viimeisen lennon käyttämättä.

 3. Voisiko tästä päätellä, että näitä voisi tulla myyntiin Helsingistäkin? Vai onko tällaisilla asioilla mitään yhteyttä? 🙂

  • Moikka! Tämä riippuu kohteesta. Monet lentoyhtiöt myyvät suunnilleen samanaikaisesti Aasiaan Suomesta ja Ruotsista tarjouslentoja. Pohjois-Amerikan lentojen kanssa ei ole samanlaista riippuvuussuhdetta. British Airways, Finnair, Iberia ja American myyvät tällä hetkellä Saksasta ja Ranskasta erittäin halpoja lentoja Pohjois-Amerikkaan. Välillä Air France-KLM ja Lufthansa reagoivat tähän myymällä halpoja lentoja jonkin oneworld -yhtiön kotimarkkinoilla (=esim. Helsingistä, Espanjasta tai Lontoosta) 0,5-2 päivän ajan.

   Näitä lentoja Tukholmasta on todennäköisesti ainakin 1-2 viikon ajan myynnissä, joten näiden lentojen ostamisen kanssa ei tarvitse kiirehtiä samalla tavalla kuin Helsingistä lähteviä Pohjois-Amerikan tarjouslentoja 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *