4 päivää Budapestissa 208 euroa

4 päivän Budapestin matka on varattavissa alk. 208 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Finnairin suorat lennot Helsingistä ja 3 yötä 4* Atrium Fashion hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 9.9.2019 klo 15.30 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdolllisia).

2 kommenttia aiheesta “4 päivää Budapestissa 208 euroa

  1. Hei, otin matkan teidän kauttanne Budabestiin aiemmin, joka tapahtuu nyt syksyllä. Jäin miettimään kun liput eivät olleet ns. normaaleja mitä tulostaa vaan ne tulivat yhdelle sivulle, jossa oli henkilöt ja matkustuspäivät, samassa myös hotellitiedot. Onko tämä oikein? Siinä kyllä luki että ovat e-lippuja, näytti vain oudoilta, jos vertaa kun tilaa matkat lentoyhtiöiden kautta.

    • Hei,

      tämä on ok. Expedia on yhdistänyt lentojen ja hotellin tiedot samalle varausvahvistukselle. Varausvahvistuksesta löytyy kuusi merkkiä pitkä varaustunnus, jolla pääset kirjautumaan varauksen tietoihin lentoyhtiön kotisivuilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *