4 vuorokautta Krakovassa 105 euroa (lennot Turusta)

Neljän vuorokauden matka Krakovaan on varattavissa halvimmillaan 95 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 3 yötä 3* huoneisto Emaus Apartmentsissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 8.9.2019 klo 16.50 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkan tiedot huolellisesti matkatoimiston sivuilla ennen matkan maksamista.

2 kommenttia aiheesta “4 vuorokautta Krakovassa 105 euroa (lennot Turusta)

  1. Moi,

    Saako jostain valittua mukaan isompaa matkalaukkua? Menimme jo maksuvaiheeseen saakka, mutta tarvitsisimme isomman laukun, eikä sitä löytynyt mistään välivaiheesta lisättäväksi.

    • Laukkumaksut pystyy jälkikäteen maksamaan Wizz Airin sivuilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *