Lennot Tukholmasta Kaliforniaan 218 euroa

American Airlinesin, British Airwaysin ja Finnairin operoimat lennot marras-maaliskuussa Tukholmasta San Franciscoon ja Los Angelesiin ovat varattavissa halvimmillaan 218 eurolla Skyscannerin kautta.

American Airlinesin, British Airwaysin ja Finnairin lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Esimerkkilentoja Tukholmasta Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tukholmasta San Franciscoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Menolentoa ei voi jättää käyttämättä

Lentoyhtiöllä on oikeus perua lippu, jos jätät yksittäisen lennon käyttämättä. Siksi joihinkin lentoihin sisältyvää Tukholma-Helsinki lentoa ei voi jättää käyttämättä.

31 kommenttia aiheesta “Lennot Tukholmasta Kaliforniaan 218 euroa

  • Tarkistuskysymyksenä. Oletko etsimässä lentoja 2-3 kuukauden reissua varten vai muutaman viikon reissua varten, joka ajoittuu joulu-helmikuulle?

  • Kannattaa aloittaa tutkimalla löytyykö Finnairin ~490 euron lentoja sopiville päiville. Välilaskullisia lentoja löytyy ~50 euroa halvemmalla. Jos hintaero ~50 euron luokkaa on hieman kyseenalaista kannattaako välilaskullisia Bangkokin lentoja varata.

 1. Miten löydän hyvä tasoisen,mutta ”last minute” hintaisen hotellin New Yorkista?Matkani on jo ensi viikolla?

  • Kohtuuhintaisista joululomalennoista Eurooppaan kokoamme listan tällä viikolla.

  • Hankala sanoa mitään varmaa Helsingistä lähtevistä lennoista. Oslosta löytyy ~200 euron lentoja.

   Parhaimmat Pohjois-Amerikan lentotarjoukset Helsingistä ovat yleensä korkeintaan 1-2 päivää voimassaolevia Flash Sale -tarjouksia, joiden ajankohta on myös lentoyhtiöiden markkinointi-ihmisille mysteeri. Seuraamme hintoja useita kertoja päivässä ja teemme postauksen, jos löydämme jotain mielenkiintoista. Poikkeuksellisen hyvistä tarjouksista saat nopeasti tiedon esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeemme, joka ilmestyy ~3-4 kertaa kuussa.

 2. Hei, koska välilasku on Helsinki-Vantaalla, olisiko siis mahdollista vaan hypätä Losin lentoon täältä?

  • Tukholma-Helsinki lentoa ei voi jättää käyttämättä. Lentoyhtiöllä on sopimusehtojen perusteella oikeus perua lippu (ja pitää rahat), jos jätät yksittäisen lennon käyttämättä. Jos päätät ottaa mukaan ruumalaukun, paluumatkalla Helsinki-Tukholma lentoa ei voi jättää käyttämättä.

  • Monet näistä Finnairin lennoiksi merkatuista lennoista ovat ns code share -lentoja eli kumppaniyhtiöt operoivat. Toisin sanoen välilasku onkin esim Lontoossa ja lentoyhtiönä jokin muu OneWorld -yhtiö.

 3. Hei,

  Vieläkö Hawajille olisi mahdollista tulla halpoja lentoja sijoittuen tammi-maalis kuukausille?

  • Viime viikkoisia 283 euron Havaijin lentoja tuskin tulee uudestaan myyntiin ainakaan lähiaikoina. Mainitsemisen arvoisia tavallisia tarjouslentoja Pohjoismaista Havaijille on viime vuosina ollut myynnissä ollut muutaman kerran vuodessa.

   Jos pidempi reissu kiinnostaa, Kaliforniasta on säännöllisesti myynnissä 200-300 euron tarjouslentoja Havaijille.

 4. Vieläkö aasiaan olisi mahdollista tulla halpoja lentoja sijoittuen joulukuu-helmikuu kuukausille?

 5. Hei,

  Onko mahdollista, että lentojen paluumatkalla voi jäädä Iso-Britanniaan?

  • Ruumalaukun kanssa reissatessa vikaa lentoa ei voi jättää käyttämättä (ruumalaukut lähtöselvitetään Tukholmaan asti). Pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissatessa tätä ongelmaa ei tietenkään ole…

 6. Hei!

  Mahtaako tulla syksyllä edullisia lentoja Helsinki-Havanna-Toronto-Helsinki. Viime keväänä ainakin oli.

  Kiitos avusta,
  Emilia

  • Hei,

   tällä hetkellä halvimmat Air Canadan Helsinki-Toronto-Havanna-Helsinki lennot maksavat ~600 euroa (esimerkkilento). Air Canadan lippuihin Suomesta Karibialle sisältyy yksi ruumalaukku (max 23 kg). En osaa sanoa onko lähiaikoina tulossa myyntiin tätä halvempia lentoja.

  • Portlandiin on viime vuosina ollut mainitsemisen arvoisia tarjouslentoja myynnissä pari kertaa vuodessa, ~300 kilometrin päässä sijaitsevaan Seattleen hieman useammin. Viime kuukausina Suomesta Pohjois-Amerikkaan on ollut nihkeämmin myynnissä tarjouslentoja (Norwegian on supistanut ensi talven lentotarjontaa, Boeing 737 MAX -koneiden lentokielto vaikuttaa Icelandairin toimintaan jne.).

 7. Valitettavasti, kun otat slagan mukaan näille lennoille ARN-LAX / ARN-SFO meno-paluu, niin hinta nousee n. 150 eurolla (75 euroa suunta), joten aivan jotain muuta kuin hyvä tarjous. Lisäksi Stokikseen kun bungaa sen 120-150 euroa slagalla, niin se on sitten siinä se Losin tai Friscon tarjous! 🙁

  • Kiitti kommentista. Ruumalaukun saa muuten lisättyä Finnairin lippuihin halvemmalla lentojen ostamisen jälkeen lentoyhtiön sivuilla (~45 €) tai maksamalla laukkumaksut lentokentällä (~50 € tai 60 USD / suunta). https://www.finnair.com/pt-en/baggage-on-finnair-flights/extra-baggage-fees

   Hintoja verratessa on toki syytä huomioida se, että myös Helsingistä lähtevillä lennoilla ruumalaukut ovat maksullisia (Virgin Atlantic ja Turkish Airlines ovat käytännössä ainoita poikkeuksia).

  • Ookkonä hesoist ko emmäää vua tierä kuka tos slaga o?

 8. näitä tarjouksia näyttäisi myös olevan esim myös osl-mia hieman päälle 200 mut muista pohjoismaista näitä tuntuu olevan vähän väliä vrt suomesta.

 9. Hei, onkohan odotettavissa lentotarjouksia pohjois-Amerikkaan Suomesta? Lentoajankohta tänä vuonna.

  • Esim. New Yorkiin on viime aikoina ollut mainitsemisen arvoisia lentotarjouksia noin kuukauden tai kahden välein.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *