Lennot Havaijille 283 euroa (*päättynyt*)

Lufthansan, Unitedin ja Air Canadan lennot tammi-toukokuussa Helsingistä Honoluluun ovat varattavissa halvimmillaan 283 eurolla, Konaan 296 eurolla ja Mauille 294 eurolla Skyscannerin kautta.

Lufthansan, Unitedin ja Air Canadan lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Lentojen poikkeuksellisen halvan hinnan takia suosittelemme varaamaan lennot mahdollisimman pian.

Päivitys 29.8.2019 klo 12.30: tämä tarjous on päättynyt.

Esimerkkilentoja Honoluluun (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Mauille (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Konaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Hintatiedot on päivitetty 29.8.2019 klo 10.30 (muutokset ovat mahdollisia).

29 kommenttia aiheesta “Lennot Havaijille 283 euroa (*päättynyt*)

 1. Näytti löytyvän vieläkin halpoja alle 300e lentoja: Helsinki-Kahului-Helsinki 1.3. – 15.3.2020.

 2. Kiitos tästä!

  Sain eilen napattua tarjousliput Mauille ja paluu Konalta. Tuohon lisäksi muutaman kympin siirtymälento saarelta toiselle niin pääsee tsekkaamaan kaksi saarta samalla reissulla. Huippua!

  Kun katson lippujen hintaerittelyä niin a hinta on 8,73 EUR ja kaikki loput veroja sekä tullimaksuja per lippu. Eikö tuo ole aika lailla hinnoitteluvirhe eikä oikea tarjous? Muutenkin näin lyhyt tarjousaika indikoisi virheellistä hinnoittelua.

  Joka tapauksessa kaikki lennot on Luffen sivuilla confirmed, joten en valita 🙂

  • Nämä tuskin ovat hinnoitteluvirhelentoja. Viime vuosina useimmat turistiluokan hinnoitteluvirheet ovat johtuneet siitä, että lentoyhtiö ei ole muistanut veloittaa polttoainelisämaksua lippuja myydessä.

   Lentoyhtiön kassaan päätyvä sisältyvä ~150-200 euron polttoainelisämaksu sisältyy kuitissasi verot ja maksut kohdassa näkyviin ”veroihin”. Lufthansa ja Air Canada on myynyt muutaman kuukauden ajan Oslosta Floridaan ~200 euron, joten per kilometri pohjalta laskettuna nämä lennot eivät kuitenkaan ole poikkeuksellisen halpoja muutamiin Lufthansan omilla kotisivuilla mainostamiin tarjouslentoihin. Näiden 200 euron Kalifornian ja Floridan lentojen hinnasta todellisten verojen ja viranomaismaksujen osuus lipun hinnasta on ~100 euroa.

   Lufthansa on myynyt kesällä 2016 viikon ajan ~330 euron lentoja Helsingistä Havaijille ja Alaskaan ja saman hintaluokan lentoja on viime vuosina ollut myynnissä pari kertaa vuodessa jostain eurooppalaisesta kaupungista.

   300 Havaijin lentojen ja vastaavien tarjousten tavoitteena on usein painostaa kilpailijoita korottamaan Lufthansan kotimarkkinoilta lähtevien lentojen hintoja. Tyypillisesti esimerkiksi Lufthansan alle 300 euron tarjouslennot Helsingistä Floridaan ja Kaliforniaan poistuvat myynnissä 1-2 tunnin sisällä siitä kun Finnair, American, British Airways ja Iberia poistavat vastaavat Saksasta lähtevät tarjouslennot myynnistä. (Finnair tekee Pohjois-Amerikan lennoilla hinnoitteluyhteistyötä Finnairin, Iberian, American Airlinesin ja BA:n kanssa.)

 3. This is insane! I live in Portland, Oregon and tickets from here to Hawai’i are wy much more than tickets from Helsinki to Hawai’i!!!

 4. Hei jos vielä tulee Havaijille tarjouksia niin laittakaa niistä infoa, kiitos paljon ❤️

  • Jep. Havaijin lennoista voisimme oikeastaan kirjoittaa syksyllä tietopaketin. Esimerkiksi Japanista on välillä myynnissä yllättävän halpoja lentoja, joiden pohjalta saa rakennettua mielenkiintoisia kiertomatkoja…

  • Minua kiinnostaisi myös vielä ostaa mikäli tarjouslentoja löytyy kun menin myöhästymään! KIITOS jo etukäteen!

 5. Oho, täällähän oli tämäkin jo 🙂 Ostin Air Canadalta lennot, kiitos. Ostin myös 3 v sitten.

 6. Saako näille lennoille vaihtaa nimeä lisämaksusta? En tiedä, pääsenkö lähtemään, mutta jos lennot saa myytyä tarvittaessa pois niin varaan kyllä saman tien

  • Ei pysty. Lähes kaikkien perinteisten lentoyhtiöiden halvimpien lippujen ehdot estävät matkustajan vaihtamisen ja/tai uudelleen hinnoittelevat lipun päivän hintaan matkustajaa vaihdettaessa.

 7. Sen verran halpa tarjous, että oli pakko varata, 3 vuotta sitten tuli myös varattua Havaijin lennot tämän sivun vinkin kautta.
  Kiitos loistavasta sivusta.

  • Todennäköisesti ei. Usein lennot Kaliforniasta maksavat vähintään yhtä paljon…

 8. Viimeks Lufthansa-United myöhästyi 24h ja korvasi 370 euron Havaijin lennoista 600 euroa. Saas nähdä kuinka paljon nyt maksetaan. Kiitti.

  • Näihin lentoihin ei pysty yhdistämään stopovereita. Halutessasi voit varata meno-paluulipun, jonka paluulento lähtee Kaliforniasta, ja varata erillisen Havaiji-Kalifornia lennon.

  • Kiitti vinkistä. Paluun toiselta saarelta myös pitäisi onnistua alle 350 eurolla.

  • Harmitta hieman, että tartuin tohon Honoluluun heti jo kiinni tsekkaamatta noita. Kun ajatuksena oli jatkolennot ja tietty on edelleenkin. Ja kiitos vaan sain silloin 3 vuotta sittenkin lennot alle 400.lla.

  • Mitä!? No niin, tämä varmisti reissut. Kaua’i on ollut tavoitteena ja meinasinkin katsella erilaisilla komboilla, jos sinne menisi. Kiitos!

  • Onnistuu. Ruumalaukun voi lisätä lentojen varaaminen jälkeen lentoyhtiön sivuilla tai maksamalla laukkumaksut (50 euroa tai 60 USD/suunta) lähtöselvitystiskillä.

 9. Onko pitemmille matkoille tarjoushintoja? Noin 10 pv aika lyhyt reissu noin kauas, pitempäänkin vois olla

  • Päivät ovat ainoastaan esimerkkejä:) Lentoja löytyy samaan hintaan myös muille päiville.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *