3 vuorokautta Gdanskissa 77 euroa (lennot Turusta)

3 vuorokauden Gdanskin matka on varattavissa alk. 77 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 3 yötä 3* Novotel Gdansk Centrum hotellissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero (~1,5 € / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 29.8.2019 klo 12.50 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkatiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

8 kommenttia aiheesta “3 vuorokautta Gdanskissa 77 euroa (lennot Turusta)

 1. Entä jos vain 1 hlö majoittuu huoneessa, kun meitä saattaisi olla 3 lähdössä. Vai onkohan huoneisiin saatavissa lisäsänkyä?

  • Hei,

   matkustajamäärää voit muuttaa Expedian sivuilla klikkaamalla oikeasta yläreunasta löytyvää muuta hakua linkkiä. Esimerkkipakettiin sisältyvästä hotellista ei löydy kolmelle aikuiselle sopivia huoneita, mutta suunnilleen samaan hintaan löytyy kolmelle muita hotellivaihtoehtoja.

 2. Entäpä jos molemmat ottaa normimittaisen käsmatkatavaralaukun mukaan, paljonko maksaa?

 3. Tuon 2.-5.11. matkan saa erikseen varattuna kympin halvemmalla. Lennot 2 x 20 euroa + hotelli 101 euroa / 3 yötä. Aamupalalla Novotel maksaa 135€ kahdelle 3 yötä. Novotelin hinta viikoittaisesta Accor private salesta.

 4. Paljonkohan matkapaketti maksaisi isolla laukulla, ei siis käsimatkatavaralla?

  • Tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville. Lentoyhtiön nettisivujen varaukseen lisätty 20 kilon laukku maksaa n. 25 euroa / suunta (matkapäivät voivat vaikuttaa ruumalaukun hintaan hieman). Lentokentällä maksettaessa laukkumaksut ovat korkeampia, joten laukkumaksut kannattaa maksaa matkapaketin varaamisen jälkeen lentoyhtiön nettisivuilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *