Lennot Kanadaan 249 euroa (*päättynyt*)

Lufthansan ja Air Canadan lennot loka-toukokuussa Helsingistä Torontoon ovat varattavissa halvimmillaan 245 eurolla, Calgaryyn 258 eurolla, Edmontoniin 251 eurolla, Montrealiin 260 eurolla ja Vancouveriin 248 eurolla Skyscannerin kautta.Alle 300 euron lentoja löytyy kokeilemalla myös muihin kohteisiin Kanadassa.

Lufthansan ja Air Canadan lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Alle 300 euron tarjouslentoja Kanadaan on viime aikoina ollut myynnissä melko harvoin, joten nämä lennot suosittelemme varaamaan mahdollisimman pian.

Esimerkkilentoja Torontoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Calgaryyn (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Edmontoniin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Montrealiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Vancouveriin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Hintatiedot on tarkistettu 28.8.2019 klo 23.00 (muutokset ovat mahdollisia).

3 kommenttia aiheesta “Lennot Kanadaan 249 euroa (*päättynyt*)

  1. Moi! Onko tietoa että olisiko lähiaikoina tulossa keväälle / kesälle / syksylle mahdollisia lentoja Edmontoniin? Myös muu Kanada kiinnostaa, mutta Edmonton varsinkin. Kiitos 🙂

  2. Näytti vielä löytyvän ainakin Calgaryyn Ticketin kautta, mutta Lufthansan sivuilta tarjous oli äskettäin poistunut. Siellä olisi ollut eilen illalla ruumalaukullinen hinta kesäkuulle 399 euroa, mutta yön yli miettiminen ei tässä tapauksessa kannattanut. Onko tuntumaa, miten todennäköisesti Calgaryyn tai Edmontoniin saa kesä-heinäkuulle (ilman laukkua) lentoja alle 300 eurolla?

    • Melko epätodennäköistä. Lennot Kanadaan ovat lähes poikkeuksetta kalliimpia kuin USA:han, jonka kanssa EU:lla on vapaakauppasopimuksen kaltainen open skies -sopimus. Liikenneoikeuksien saaminen Kanadaan on haastavampaa ja tämä näkyy hinnoissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *