6 vuorokautta New Yorkissa 715 euroa

6 vuorokauden New Yorkin matka on varattavissa alk. 715 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Finnairin operoimat suorat lennot Helsingistä ja 6 yötä 4* Doubletree by Hilton New York City – Chelsea hotellissa.

Finnairin operoimien suorien lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 28.8.2019 klo 21.00 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia).

4 kommenttia aiheesta “6 vuorokautta New Yorkissa 715 euroa

    • Meillä ei ole täysin varmaa tietoa tästä, mutta ~90 % todennäköisyydellä tarjous on voimassa 9.9. saakka (pienet valuuttakurssimuutoksista johtuvat muutokset ovat mahdollisia).

  1. Kuuluuko muka matkatavarat? Ainakin varausvaiheessa näkyy että pitäisi korottaa matkustusluokkaa mikä maksaa 200e lisää.

    • Kuten tarjouksen tiedoissa on mainittu: lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat. Finnair ja lähes kaikki muut lentoyhtiöt ovat muuttaneet ruumalaukut maksullisiksi Pohjois-Amerikan lennoilla viime vuonna.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *