Lennot Brysseliin 105 euroa, Bolognaan 108 eurolla ja Maltalle 116 euroa

SASin lennot marras-maaliskuussa Helsingistä Brysseliin ovat varattavissa halvimmillaan 105 eurolla, Bolognaan 108 eurolla, Maltalle 116 eurolla ja Manchesteriin 121 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja Bolognaan

Esimerkkilentoja Brysseliin

Esimerkkilentoja Maltalle

Esimerkkilentoja Manchesteriin

3 kommenttia aiheesta “Lennot Brysseliin 105 euroa, Bolognaan 108 eurolla ja Maltalle 116 euroa

  1. Etelä-Pohjanmaalla asuvana katson aina vaihtoehdon, että mitä tuo lisää jos lähtee Vaasasta. Usein on tullut kommentti, että vaihto omalla vastuulla. Mitäköhän se tarkoittaa? Ei ole aiemmin tullut moinen vastaan ja vaihtoaikaa on yleensä riittävästi, useita tunteja. Esim tuon Maltan lentojen kohdalla Vaasa yhteys toi aika vähän lisähintaa, mutta lukee vaihto omalla vastuulla.

    • Muistatko mille päiville lentoja etsiessä sait tämän varoituksen? Näiden SASin lentojen pitäisi olla samalla lipulla (lentoyhtiöt ovat vastuussa samalla lipulla olevista jatkolennoista), joten mielelläni tutkisin tätä tarkemmin.

    • https://help.skyscanner.net/hc/fi/articles/206028971-Mitä-tarkoittavat-Skyscannerissa-näkyvät-suojaamattomat-siirrot-ja-siirrot-lennoille-omalla-vastuulla-
      ”Matkareitit, joiden aikana jatkolennoille siirtyminen on omalla vastuullasi, ovat samankaltaisia kuin suojaamattomat lennot, sillä näiden lentojen tarjoajat ovat eri lentoyhtiöitä, joilla ei ole keskinäistä lipunmyyntisopimusta. Tämä tarkoittaa, ettei näillä lentoyhtiöillä ole velvollisuutta hyväksyä lippuasi jatkolennolle, mikäli ensimmäinen lento myöhästyy ja myöhästyt sen vuoksi jatkolennolta. Omalla vastuulla olevien siirtojen tapauksissa varauksesi on kuitenkin tehnyt matkantarjoaja, joka tarjoaa jonkinlaisen takuun peruutuksiin tai jatkolennoilta myöhästymisiin liittyen.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *