5 vuorokautta Dubrovnikissa 256 euroa

5 vuorokauden Dubrovnikin matka on varattavissa alk. 256 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Air Serbian lennot Helsingistä ja 5 yötä 3* Jele Rooms majatalossa.

Esimerkkimatkoja

Paikan päällä maksettava kaupunkivero (~1 € / yö / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 19.8.2019 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen matkan maksamista.

4 kommenttia aiheesta “5 vuorokautta Dubrovnikissa 256 euroa

    • Hei,

      Matkapäivät vaikuttavat erillisten huoneiden hintaan. Tarkan hinnan erillisille huoneille saat selvitettyä klikkaamalla ensin esimerkkipäiviä ja sen jälkeen Expedian sivuilla yläreunasta löytyvää muuta hakua linkkiä.

    • Maksuvälineenä voit käyttää myös luotto- ja debitkorttia ilman lisämaksua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *