14 vuorokauden All Inclusive -risteily Etelä-Amerikasta Lissaboniin 619 euroa (sis. juomaraha)

Monet varustamot myyvät Atlantin ylittäviä siirtoristeilyjä, joiden tarkoituksena on siirtää laiva talveksi Euroopasta Karibialle tai Latinalaiseen Amerikkaan ja kesäkaudeksi takaisin Eurooppaan. Esimerkiksi Pullmanturin 14 vuorokauden all inclusive -risteily Kolumbian Cartagenasta Lissaboniin on varattavissa halvimmillaan 618 eurolla / henkilö, kun kaksi henkilöä matkustaa samassa hytissä. Risteilyn hintaan sisältyy palvelumaksu (11 € / yö / henkilö).

Laiva lähtee Karibian rannalla sijaitsevasta Cartagenan kaupungista 18.4.2020 ja saapuu Lissaboniin 2.5.2020. Matkan aikana laiva pysähtyy Sint Maartenissa, Antiguassa ja Azorien Ponta Delgadassa.

Ennen risteilyn varaamista suosittelemme tutustumaan tuotekuvaukseen ja varustamon yleisimmät kysymykset osioon.

Myös muut varustamot ovat viime vuosina myyneet 400-500 euron (+juomaraha) siirtoristeilyjä Euroopasta Karibialle ja Latinalaiseen Amerikkaan, joten kesän aikana mielenkiintoisia tarjousristeilyjä saattaa tulla myyntiin myös muille reiteille.

Lennot Etelä-Amerikkaan

Esimerkiksi Norwegian myy yhdensuuntaisia lentoja Helsingistä Floridan Orlandoon ja Fort Lauderdaleen halvimmillaan ~150-200 eurolla (+matkalaukku). Esimerkiksi Delta myy yhdensuuntaisia lentoja Orlandosta Bogotaan halvimmillaan ~100 eurolla. Lentojen hintatiedot on tarkistettu 18.8.2019 (muutokset mahdollisia).

5 kommenttia aiheesta “14 vuorokauden All Inclusive -risteily Etelä-Amerikasta Lissaboniin 619 euroa (sis. juomaraha)

  1. Suunnittelemme Eurooppaan paluuta ensi keväänä ja tälläiset tarjoukset kyllä kiinnostavat. Haluaisimme vertailla hintoja, joten osaisitteko vinkata muita varustamoita? Ja luuletteko, että hinnat vielä laskevat lähtöpäivän lähentyessä (esim barcelona-karibia risteily joulukuulle on vain puolet cartagena-lissabon hinnoista)?

  2. Hei,kuulostaa mielenkiintoiselta, kiitos! Milloin mahtaisi yhdesuuntainen risteily Lissabonista Cartagenaan lahtea ( siis syksylla) Hyva arvauskin kelpaa….KIITOS etukateen ! Soili

    • Hei! Laivoja ei aina siirretä täysin samaa reittiä Euroopasta Latinalaiseen Amerikkaan. Esimerkiksi marras-joulukuisen Barcelonasta lähtevän siirtoristeilyn kohteena on Recife Koillis-Brasiliassa.

    • Varustamon kannan saat selvitettyä asiakaspalveluun soittamalla, mutta tullimääräysten ja muiden käytännön syiden takia lemmikin tuominen lienee melko haastavaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *