3 vuorokautta Krakovassa 95 euroa (lennot Turusta)

Kolmen vuorokauden matka Krakovaan on varattavissa halvimmillaan 95 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 3 yötä 3* huoneisto Emaus Apartmentsissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 16.8.2019 klo 16.50 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkan tiedot huolellisesti matkatoimiston sivuilla ennen matkan maksamista.

2 kommenttia aiheesta “3 vuorokautta Krakovassa 95 euroa (lennot Turusta)

  1. Hei.

    Missä vaiheessa lennolle pystyy lisäämään normaalin lentolaukun (16€/suunta), jos matkan ottaa Expedian kautta?

    • Laukkumaksut voit maksaa lentojen ostamisen jälkeen suoraan lentoyhtiölle. Expedian varausvahvistuksesta löytyy lentoyhtiön varaustunnus, jota tarvitset laukkumaksuja maksaessa lentoyhtiön kotisivuilla.

      Laukkumaksuja maksaessa kannattaa verrata tuleeko lentolaukun tuominen matkustamoon vai ruumassa kuljettaminen halvemmaksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *