Lennot Sansibarille 469 euroa

KLM:n ja Kenya Airlinesin lennot Helsingistä Sansibarille ovat varattavissa halvimmillaan 469 eurolla ja Turkish Airlinesin lennot Kilimanjarolle 473 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja

Esimerkkilentoja Kilimanjarolle

3 kommenttia aiheesta “Lennot Sansibarille 469 euroa

  1. Riittääkö 50min vaihtoaika Amsterdamissa ? Onko seuraava lähtöpaikka niin selvästi nähtävillä ja lähellä että todellakin kerkiää koneeseen ??

    • Minimi vaihtoaika Amsterdamissa on 50 minuuttia, joten ton pitäisi riittää. Aikaa ei kuitenkaan ole liikaa, joten jatkolennon portille kannattaa siirtyä heti. Jatkolennon porttinumero löytyy näytöltä. Passintarkastuksesta pääset nopeammin läpi automaattia käyttämällä. Lentoyhtiö on vastuussa samalla lipulla olevista jatkolennoista.

  2. Riittääkö Sansibarin lennolla 50 minuutin vaihtoaika Amsterdamissa ?? Huolestuttaa kun kielitaitona on pelkkä Suomi, löytyykö lähtöpaikka helposti vai jäämmekö sormi suussa kentälle ? 50 minuuttia on todella lyhyt aika.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *