Lennot Tukholmasta Kaliforniaan 201 euroa

American Airlinesin, British Airwaysin ja Finnairin operoimat lennot marras-maaliskuussa Tukholmasta San Franciscoon ja Los Angelesiin ovat varattavissa halvimmillaan 201 eurolla Skyscannerin kautta.

American Airlinesin, British Airwaysin ja Finnairin lentojen hintaan sisältyy käsimatkatavarat ja Atlantin ylittävillä lennoilla tarjoiltavat ateriat.

Esimerkkilentoja Tukholmasta Los Angelesiin (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Esimerkkilentoja Tukholmasta San Franciscoon (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Menolentoa ei voi jättää käyttämättä

Lentoyhtiöllä on oikeus perua lippu, jos jätät yksittäisen lennon käyttämättä. Siksi joihinkin lentoihin sisältyvää Tukholma-Helsinki lentoa ei voi jättää käyttämättä.

14 kommenttia aiheesta “Lennot Tukholmasta Kaliforniaan 201 euroa

 1. Hei,

  Onko mahdollista, että lentojen paluumatkalla voi jäädä Iso-Britanniaan?

  • Ruumalaukun kanssa reissatessa vikaa lentoa ei voi jättää käyttämättä (ruumalaukut lähtöselvitetään Tukholmaan asti). Pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa reissatessa tätä ongelmaa ei tietenkään ole…

 2. Hei!

  Mahtaako tulla syksyllä edullisia lentoja Helsinki-Havanna-Toronto-Helsinki. Viime keväänä ainakin oli.

  Kiitos avusta,
  Emilia

  • Hei,

   tällä hetkellä halvimmat Air Canadan Helsinki-Toronto-Havanna-Helsinki lennot maksavat ~600 euroa (esimerkkilento). Air Canadan lippuihin Suomesta Karibialle sisältyy yksi ruumalaukku (max 23 kg). En osaa sanoa onko lähiaikoina tulossa myyntiin tätä halvempia lentoja.

  • Portlandiin on viime vuosina ollut mainitsemisen arvoisia tarjouslentoja myynnissä pari kertaa vuodessa, ~300 kilometrin päässä sijaitsevaan Seattleen hieman useammin. Viime kuukausina Suomesta Pohjois-Amerikkaan on ollut nihkeämmin myynnissä tarjouslentoja (Norwegian on supistanut ensi talven lentotarjontaa, Boeing 737 MAX -koneiden lentokielto vaikuttaa Icelandairin toimintaan jne.).

 3. Valitettavasti, kun otat slagan mukaan näille lennoille ARN-LAX / ARN-SFO meno-paluu, niin hinta nousee n. 150 eurolla (75 euroa suunta), joten aivan jotain muuta kuin hyvä tarjous. Lisäksi Stokikseen kun bungaa sen 120-150 euroa slagalla, niin se on sitten siinä se Losin tai Friscon tarjous! 🙁

  • Kiitti kommentista. Ruumalaukun saa muuten lisättyä Finnairin lippuihin halvemmalla lentojen ostamisen jälkeen lentoyhtiön sivuilla (~45 €) tai maksamalla laukkumaksut lentokentällä (~50 € tai 60 USD / suunta). https://www.finnair.com/pt-en/baggage-on-finnair-flights/extra-baggage-fees

   Hintoja verratessa on toki syytä huomioida se, että myös Helsingistä lähtevillä lennoilla ruumalaukut ovat maksullisia (Virgin Atlantic ja Turkish Airlines ovat käytännössä ainoita poikkeuksia).

  • Ookkonä hesoist ko emmäää vua tierä kuka tos slaga o?

 4. näitä tarjouksia näyttäisi myös olevan esim myös osl-mia hieman päälle 200 mut muista pohjoismaista näitä tuntuu olevan vähän väliä vrt suomesta.

 5. Hei, onkohan odotettavissa lentotarjouksia pohjois-Amerikkaan Suomesta? Lentoajankohta tänä vuonna.

  • Esim. New Yorkiin on viime aikoina ollut mainitsemisen arvoisia lentotarjouksia noin kuukauden tai kahden välein.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *