Lennot Japaniin 433 euroa

Juneyao Airlinesin lennot syys-joulukuussa Helsingistä Okinawan saarelle Japanissa ovat varattavissa halvimmillaan 433 eurolla, Nagoyaan 446 eurolla ja Helsinki – Shanghai (Kiina) – Okinawa – Helsinki lennot 447 eurolla Skyscannerin kautta.

Tarjouslentoja on myynnissä 15.9.2019 saakka.

Päivitys: lentojen hinta on laskenut ~40 eurolla.

Esimerkkilentoja Okinawalle (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Shanghai – Okinawa – Helsinki esim.

Esimerkkilentoja Nagoyaan (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

15 kommenttia aiheesta “Lennot Japaniin 433 euroa

 1. Osaako kukaan sanoa, jos ostaa Helsingista nagoyaan lennot, niin voiko käyttää pelkän paluulennon?

  • Menolentoa ei voi jättää käyttämättä. Lähes kaikkien lentoyhtiöiden kuljetusehdoissa on maininta siitä, että lentoyhtiöllä on oikeus perua paluulento, jos jätät menolennon käyttämättä.

   Yhdensuuntaisia lentoja Aasiasta Eurooppaan kannattaa etsiä myös paikallisten matkatoimistojen sivuilta. Esimerkiksi Cathay Pacificin halvimmat hinnat ovat usein voimassa ainoastaan paikallisten sivustojen kautta varatessa. Tarvittaessa kannattaa etsiä lentoja myös muista Aasian maista.

 2. Hei

  uskotko että stopover onnistuu jonkun toimiston kautta (esim 1 yö Shanghaissa) noilla lentoaikatauluilla

  • Oletko huomannut, että esimerkkilentojen joukosta löytyy myös Helsinki – Shanghai – Okinawa – Helsinki lentoja? Esimerkkipäiviä muokkaamalla voit etsiä lentoja myös muille päiville. Stopover -lentojen etsiminen onnistuu helpommin tietokoneella ja tabletilla.

   Shanghain kautta Japaniin tai johonkin toiseen maahan matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse Kiinan viisumia korkeintaan 144 tunnin Shanghain matkaa varten. Viisumivapaus koskee ainoastaan transit-matkustajia.

 3. Voiko Shanghaissa poistua lentokentältä ja käydä pikaisesti kaupungilla ilman viisumia, kun lennon odotusaika on pitkä ennen Okinawan lentoa?

  • Ei ole vielä kokemuksia, mutta matka tilattu jouluksi Hki-Phuket – Hki pitkällä vaihdolla Shanghain kautta neljälle aikuiselle n. 2000€

 4. Voi himputti, nämä taisi olla jo loppuunmyyty. Tulispa uudestaan vastaavaa tarjousta Japanin suunnalle, Okinawa kiinnostaisi kovasti.

  • Lentoja näyttäisi löytyvän esimerkiksi päiville 20.9.-5.10. ja 14.-24.10. Esimerkkilentojen matkapäiviä muokkaamalla lentoja löytyy todennäköisesti myös muille päiville.

  • En tiedä tuleeko sinulle ilmoitus kommentistani, mutta nyt saa taas halvalla.

 5. Terve, mistä saisi luotettavan tiedon Fukushiman ydinvoimalan saastekstastrofin tämän hetkisestä tilanteesta? Ulkoministeriö ei suostu kommentoimaan. Ainakaan Tokiossa ei suositella edes vesijohtovettä lapsien käytettäväksi. Taiwanissa olin vuosi sitten eikä fiksut paikalliset uineet meressä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *