3 vuorokautta Budapestissa 119 euroa (lennot Tampereelta)

3 vuorokauden Budapestin matka on varattavissa alk. 119 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Ryanairin halpalennot Tampereelta ja 3 yötä 4* huoneisto Avantgarde Apartmentsissa.

Ryanairin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 20 x 25 cm), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Lähtöselvityksen tekeminen lentokentällä Ryanairin lennoille on maksullista, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 8.8.2019 klo 15.00 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa huoneessa (hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkatiedot huolellisesti matkatoimiston sivuilla ennen matkan maksamista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *