Joululomalennot Thaimaahan 350 euroa (*loppuunmyyty*)

Juneyao Airlinesin joululomalennot Helsingistä Bangkokiin ja Phuketiin ovat varattavissa halvimmillaan 350 eurolla ja Helsinki – Shanghai – Phuket – Helsinki lennot 395 eurolla Skyscannerin kautta.

Lentoihin sisältyy meno- ja paluumatkalla pitkä koneenvaihto Shanghaissa, jonka aikana voi tehdä omatoimisen päiväretken Shanghaihin.

Päivitys: halvat joululomalennot on loppuunmyyty, mutta 350 euron lentoja on myynnissä muille päiville.

Esimerkkilentoja Bangkokiin

Helsinki – Shanghai – Bangkok – Helsinki esim.

Esimerkkilentoja Phuketiin

Helsinki – Phuket // Bangkok – Helsinki esim.

Helsinki – Shanghai – Phuket – Helsinki esim.

Transit-matkustajien viisumivapaus

Suomesta Shanghain kautta Thaimaahan matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse Kiinan viisumia korkeintaan 144 tunnin Shanghain matkaa varten. Lisätietoa transit-matkustajien viisumivapaudesta löytyy Kiinan suurlähetystön sivuilta.

Hintatiedot on tarkistettu 6.8.2019 klo 16.50. Tarjouslentoja on saatavissa rajoitetusti (hintamuutokset ovat mahdollisia).

18 kommenttia aiheesta “Joululomalennot Thaimaahan 350 euroa (*loppuunmyyty*)

 1. Mihin tuo Finnair plus pisteiden kerääminen perustuu, kun allianssikin on eri?

  • Finnair tekee Juneyaon kanssa myös codeshare -yhteistyötä. Finnair Plus -pisteitä voi kerätä oneworld -yhtiöiden lisäksi myös Alaska Airlinesin, Juneyaon, Icelandairin ja ruotsalaisen BRA:n lennoista. Oneworld -lennoista poiketen Juneyaon ja muiden yhteistyölentoyhtiöiden lennoista kertyy ainoastaan palkintopisteitä.

   Juneyaon halvimpien Helsinki-Shanghai lentojen varausluokka on pääsääntöisesti L ja samalla lipulla olevien Aasian sisäisten jatkolentojen varausluokkana Y. Meno-paluulennoista Phuketiin kertyy Finnairin pistelaskurin mukaan ~7000 palkintopistettä.

  • Juneyao ei kuulu mihinkään allianssiin vaikka onkin Star Alliancen ”connecting partner”. Nykyään allianssit ovat jo menettäneet merkitystään, moni lentoyhtiö tekee tiivistä yhteistyötä yli allianssirajojen.

   Finnairin ja Juneyaon yhteistyö onkin ylipäätään ainoa syy, miksi Juneyao ylipäätään lentää Helsinkiin. Pelkästään Shanghain ja Helsingin välillä ole lainkaan tarpeeksi kysyntää. Finnair tarjoaa jatkoyhteydet Eurooppaan/Euroopasta ja Juneyaon lennot löytyvät myös Finnairin varauskoneesta.

  • Tähän lisäyksenä. Kiinan kautta reissatessa lentolipusta kannattaa tulostaa paperikopio, jos haluat poistua lentokentältä. Shanghain kautta Thaimaahan matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse korkeintaan 144 tunnin Shanghain reissua varten viisumia, mutta passintarkastuksen yhteydessä on näytettävä kopio lentolipusta tai jatkolennon boarding pass.

 2. Eikö saa mennä Shanghaihin keskustaan hotelliin vain 4 yötä lennon vaihto lentokentän hotellille?

  • Jatkolentoa ei ole pakko odottaa lentokentällä…

  • Juneyaosta löytyy nihkeästi matkaraportteja englanniksi. Syynä tähän lienee se, että Helsinki on yhtiön ensimmäinen kohde Euroopassa ja tännekin yhtiö on lentänyt vasta parin kuukauden ajan. Helsinki-Shanghai reitillä käyttää Boeing 787 -koneita.

   Juneyaosta meillä ei ole kokemuksia, mutta pari kertaa China Southernilla matkustaneena suosittelen tuomaan lennolle luettavaa tai lataamaan esim. tabletille elokuvia. Kiinalaisten yhtiöiden viihdevalikoimasta on usein hankala löytää mielenkiintoista katsottavaa.

   Juneyaon lennoista voi kerätä Finnair Plus -pisteitä (ainoastaan palkintopisteitä).

  • Hetken odotuksen jälkeen se selviää.
   tuli varattua elämäni halvin bangkokin lento 354€ ja vielä jouluksi.
   Viime jouluna lippu oli noin 1200€ aikamoinen säästö 😉

   Itseasiassa melko hyvät lentoajat. molempiin suuntii ehtii kokopäiväksi kaupungille. (yleensä stopit osuu yölle)
   tulee samalla matkalla uusi kohde pintapuolisesti raapastua.

 3. @Lentodiilit mm. Qatar Airways ei anna mahdollisuutta ottaa matkatavaroita Dohassa jos on ilmainen stopover, se on muuten mainittu niitten sivuilla nyt.

  • Qatarin säännöt ovat muita yhtiöitä tiukempia. Muista yhtiöistä poiketen Qatar on kirjannut tämän säännöt myös hintasääntöihin.

 4. Voiko Shanghaissa ota matkalaukut ja Phuketin lähtöselvitykseen laitetaan matkalaukut Phuketiin?

  • Pidemmän koneenvaihdon yhteydessä voi yleensä pyytää, että laukut lähtöselvitetään koneenvaihtokaupunkiin asti (mainitse tarvittaessa, että lepäät lentokenttähotellissa).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *