3 vuorokautta Gdanskissa 87 euroa (lennot Turusta)

3 vuorokauden Gdanskin matka on varattavissa alk. 87 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 3 yötä 3* Apart Neptun huoneistohotellissa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero (~1,5 € / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 21.7.2019 klo 13.10 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkatiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

2 kommenttia aiheesta “3 vuorokautta Gdanskissa 87 euroa (lennot Turusta)

  1. Mitenkäs paluumatkalle lähtiessä, veloittaako wizzair lisämaksun boardingpassista myös kohdemaan kentällä? Hankalampi siellä lomalla sitä itse missään tulostaa eikä lähtöselvitystä paluumatkalle voi vielä kotona tehdä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *