14 vuorokauden risteily Italiasta Karibialle 399 euroa

Monet varustamot myyvät Atlantin ylittäviä siirtoristeilyjä, joiden tarkoituksena on siirtää laiva talveksi Euroopasta Karibialle tai Latinalaiseen Amerikkaan ja kesäkaudeksi takaisin Eurooppaan. Esimerkiksi Costa Cruisesin 14 vuorokauden risteily Italian Savonasta Guadeloupelle on varattavissa halvimmillaan 399 eurolla / henkilö, kun kaksi henkilöä matkustaa samassa hytissä.

Costa Favolosa laiva lähtee Barcelonasta 30.11.2019 ja saapuu Guadeloupelle 14.12. Matkan aikana laiva pysähtyy Marseillessa, Barcelonassa, Teneriffalla, Barbadoksella ja Martiniquella. Risteilyn hintaan sisältyy palvelumaksu (juomaraha) ja buffet-ravintolassa tarjoiltava aamiainen, lounas ja illallinen. Lisätietoa tarjouksesta.

(Aiempina vuosina myös muut varustamot ovat myyneet 400-500 euron siirtoristeilyjä Euroopasta Karibialle ja Latinalaiseen Amerikkaan, joten kesän aikana tarjousristeilyjä saattaa tulla myyntiin myös muille reiteille. Esimerkiksi Pullmantur myi viime keväänä 505 eurolla risteilyjä Alicantesta Brasiliaan.)

Lennot Karibialta Eurooppaan

Esimerkiksi LEVEL halpalentoyhtiö myy yhdensuuntaisia lentoja joulukuussa Guadeloupelta (Pointe-à-Pitre) Pariisiin ~160-250 eurolla (matkalaukku +~39 euroa).

Kommentti aiheesta “14 vuorokauden risteily Italiasta Karibialle 399 euroa

  1. Hei!

    Sisältyykö matkan hintaan mitään juomia laivassa? Sisältyykö esimerkiksi buffettiin edes vesi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *