Lennot Etelä-Afrikkaan 393 euroa

Virgin Atlanticin lennot syys-lokakuussa Helsingistä Johannesburgiin ovat varattavissa halvimmillaan 384 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja

2 kommenttia aiheesta “Lennot Etelä-Afrikkaan 393 euroa

  1. Hei!
    Katselin lentoja Johannesburgiin. Yhdistelmä British Airways + Virgin Atlantic on kiinnostava, mutta mietityttämään jäi
    vaihto Lontoossa. Koska kyseessä on kaksi eri lentoyhtiötä (eivät ole mitenkään ”kimpassa”), niin mitä jos ensimmäinen lento myöhästyy ja täytyy buukata uusi jatkolento? Onko jompikumpi yhtiöistä velvollinen kuljettamaan minut eteenpäin vai jääkö se omalle vastuulle?
    Terveisin Anja

    • Hei! British Airwaysin ja Virginin lennot ovat samalla lipulla, joten lentoyhtiöt ovat vastuussa jatkolennoista ja matkatavarat lähtöselvitetään perille asti. British Airwaysin Helsingin lennot ja Virgin Atlanticin lennot lähtevät samasta terminaalista (T3).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *