4 vuorokautta Makedoniassa 120 euroa (lennot Turusta)

4 vuorokauden matka Pohjois-Makedonian pääkaupunkiin Skopjeen on varattavissa alk. 120 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Wizz Airin halpalennot Turusta ja 4 yötä 3* Hotel de Kokassa.

Wizz Airin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 30 x 20 cm, max 10 kg), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Wizz Air veloittaa lisämaksun matkalipun tulostamisesta lentokentällä, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 17.7.2019 klo 13.00 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

2 kommenttia aiheesta “4 vuorokautta Makedoniassa 120 euroa (lennot Turusta)

  1. Oletteko kuulleet mitään negaatiota Wizz air ylibuukkauksista, eivät myöskään kuulemma kovin helpolla maksa korvauksia, siirretyista lennoista jne… ? Olisi kiva tietää onko teidän korviinne kantautunut ongelmia, hinnathan ovat edullisia, mutta ei auta, jos ei lennoilla pääse.

    • Wizz on tehnyt keväällä muutamia aikataulumuutoksia Turun talvikauden lennoille muiden lentoyhtiöiden tapaan 5-6 kuukautta ennen matkaa. Reissua suunnitellessa kannattaa pitää mielessä se, että lento+hotellipaketin varanneen matkailijan kuluttajansuoja on hieman parempi kuin pelkät lennot varanneen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *