Lennot Okinawalle (Japani) 471 euroa

Juneyao Airlinesin lennot syys-joulukuussa Helsingistä Okinawan saarelle Japanissa ovat varattavissa halvimmillaan 471 eurolla ja Helsinki – Shanghai – Okinawa – Helsinki lennot 488 eurolla Skyscannerin kautta.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Helsinki – Shanghai – Okinawa – Helsinki esim.

11 kommenttia aiheesta “Lennot Okinawalle (Japani) 471 euroa

 1. Hei

  uskotko että stopover onnistuu jonkun toimiston kautta (esim 1 yö Shanghaissa) noilla lentoaikatauluilla

  • Oletko huomannut, että esimerkkilentojen joukosta löytyy myös Helsinki – Shanghai – Okinawa – Helsinki lentoja? Esimerkkipäiviä muokkaamalla voit etsiä lentoja myös muille päiville. Stopover -lentojen etsiminen onnistuu helpommin tietokoneella ja tabletilla.

   Shanghain kautta Japaniin tai johonkin toiseen maahan matkustavat Suomen kansalaiset eivät pääsääntöisesti tarvitse Kiinan viisumia korkeintaan 144 tunnin Shanghain matkaa varten. Viisumivapaus koskee ainoastaan transit-matkustajia.

 2. Voiko Shanghaissa poistua lentokentältä ja käydä pikaisesti kaupungilla ilman viisumia, kun lennon odotusaika on pitkä ennen Okinawan lentoa?

 3. Voi himputti, nämä taisi olla jo loppuunmyyty. Tulispa uudestaan vastaavaa tarjousta Japanin suunnalle, Okinawa kiinnostaisi kovasti.

  • Lentoja näyttäisi löytyvän esimerkiksi päiville 20.9.-5.10. ja 14.-24.10. Esimerkkilentojen matkapäiviä muokkaamalla lentoja löytyy todennäköisesti myös muille päiville.

  • En tiedä tuleeko sinulle ilmoitus kommentistani, mutta nyt saa taas halvalla.

 4. Terve, mistä saisi luotettavan tiedon Fukushiman ydinvoimalan saastekstastrofin tämän hetkisestä tilanteesta? Ulkoministeriö ei suostu kommentoimaan. Ainakaan Tokiossa ei suositella edes vesijohtovettä lapsien käytettäväksi. Taiwanissa olin vuosi sitten eikä fiksut paikalliset uineet meressä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *