Finnair aloittaa lennot Etelä-Korean Busaniin ja lisää Pekingin lentoja

Finnair aloittaa lennot Helsingistä Etelä-Korean toiseksi suurimpaan kaupunkiin Busaniin 30.3.2020, jonne yhtiö lentää kesäkaudella Airbus A350-900 -koneella kolme kertaa viikossa. Finnair on ainoa lentoyhtiö Euroopasta Busaniin lentävä lentoyhtiö.

Lento Helsingistä lähtee maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17.40 ja saapuu Busaniin klo 8.35. Lento Busanista lähtee tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 10.20 ja saapuu Helsinkiin klo 14.05.

Finnair lisää Pekingin lentoja

Finnair lisää lentotarjontaansa Helsingistä Pekingiin kolmella viikoittaisella lennolla uudelle Beijing Daxingin kansainväliselle lentoasemalle, joka avataan syyskuussa. Finnair lentää Daxingiin maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin 3.11.2019 alkaen Airbus A330 -koneella ja päivittäin Pekingin kansainväliselle lentoasemalle (Beijing Capital).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *