4 päivää Amsterdamissa 277 euroa

4 päivän Amsterdamin matka on varattavissa alk. 277 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy KLM:n lennot Helsingistä ja 3 yötä 4* WestCord Fashion Hotel Amsterdamissa.

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 10.7.2019 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdolllisia).

4 kommenttia aiheesta “4 päivää Amsterdamissa 277 euroa

  1. Hei nyt hieman oma-aloitteellisuutta siellä kehiin niin Raija kuin muutkin sinkut. Sen sinkkumatkan pystyy helposti itsekin etsimään ja järjestämään. Otetaan vaikka esimerkki noista halvoista Lufthansan Saksan lennoista. Müncheniin pääsee satkulla. Sitten jää odottelemaan sopivia hotellitarjouksia. Accor hotellit julkaisee lähes joka viikko uuden Private Sales kampanjan. Münchenistä saa Accor ketjun hotellin helposti jopa alle 50 euron. Vastaavasti EasyJet myy syyslentoja Berliiniin sinkulle 45€ menopaluu ja jälleen Accor ketjun keskusta-alueen hotellit maksaa noin 50€ yöltä. Toki niitä hotellitarjouksia on muillakin ketjuilla.

  2. Milloin tästä kahden hinnoittelusta päästään eroon?
    Meitä sinkkuja on niin paljon!!.

    • Julkaisemme suunnilleen kerran kuussa kokoelman soolomatkailijoille räätälöityjä paketteja. Tuorein lista löytyy täältä.

      Jos kiinnostus soolomatkoihin lukijoiden keskuudessa kasvaa, harkitsemme luonnollisesti julkaisutiheyden nostamista. Matkapakettien lisäksi julkaisemme päivittäin lentotarjouksia. Osa sinkuista matkustaa kaverin kanssa ja toisaalta esim. yliopisto-opiskelijat yöpyvät hostelleissa, minkä vuoksi olemme päätyneet julkaisemaan listan tällä hetkellä noin kerran kuussa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *