Helsinki – Toronto – Bahama – Helsinki 588 euroa

Air Canadan ja United Airlinesin Helsinki – Toronto – Nassau – Helsinki lennot ovat varattavissa halvimmillaan 587 eurolla Skyscannerin kautta.

Air Canadan Bahaman lennoille voi tuoda maksutta yhden ruumalaukun (max 23 kg).

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

Muista ETA- ja ESTA -matkustusluvat

Suomen kansalaiset tarvitsevat Kanadan matkaa varten 7 Kanadan dollaria maksavan ETA-matkustusluvan. Jos lentoihin sisältyy koneenvaihto USA:ssa, matkaa varten on hankittava myös 14 dollaria maksava ESTA-matkustuslupa.

6 kommenttia aiheesta “Helsinki – Toronto – Bahama – Helsinki 588 euroa

 1. Torontoon kattoon kiekkoo ja siittä sitten bahamalle kolkutteleen lohenpunasta kepukalla!

  • Meille ei ole varmaa tietoa tulevista Havaijin tarjouslennoista, mutta teemme postauksen, jos ja kun mielenkiintoisia tarjouslentoja tulee myyntiin. Välillä erillisten lentojen ostaminen esim. Helsingistä Kaliforniaan ja Kaliforniasta Havaijille tulee halvemmaksi.

 2. Hei,
  Kiinostaisi kovasti lennot Vancouveriin, onko sellaisia tarjouksia lähiaikoina tulossa?

  • Teemme postauksen, kun löydämme mainitsemisen arvoisia tarjouslentoja. Matkasuunnitelmasta riippuen kannattaa harkita myös Seattleen lentäminen on välillä harkitsemisen arvoinen vaihtoehto (Seattleen on useammin myynnissä halpoja tarjouslentoja).

   Itse yhdistin pari vuotta sitten Seattlen reissun Vancouverin ja Vancouver Islandin matkaan. Seattlen kautta reissaamalla en varsinaisesti säästänyt rahaa, mutta lentolipuista kertynyt säästö kattoi 4 päivän Seattlen reissusta aiheutuneet matkakulut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *