Hotellien kesätarjoukset 2019

Tälle sivulle kokoamme hotelliketjujen ja varaussivustojen kesätarjouksia. Päivitämme listaa, kun löydämme uusia hotellitarjouksia.

Ebookers

Ebookersin kaupunkilomien aleen osallistuu satoja hotelleja Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Lisäksi ebookers myy lento+hotellipaketteja alennettuun hintaan.

Expedia

Expedia myy alennettuun hintaan hotelleja ja lento+hotellipaketteja Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan.

Hotels.com

Hotels.comin kaupunkihotellien aleen osallistuu yli 1000 hotellia Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä.

AccorHotels

Jopa 25 % alennus hotelliöistä tietyissä Swissotel-, Fairmont-, Mövenpick-, Novotel-, ibis- ja Sofitel- ketjujen hotelleissa aikavälillä 21.6.-29.9.2019.

IHG

Hotelliöistä Global Sales -kampanjaan osallistuvissa Holiday Inn -, Crowne Plaza – ja Hotel Indigo -ketjujen hotelleissa 20 % alennus 31.7.2019 saakka.

NH Hotels

Etelä- ja Keski-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa toimivan NH Hotels -ketjun kesätarjoushintoihin sisältyy ilmainen aamiainen, myöhäinen uloskirjautuminen saatavuustilanteen puitteissa ja alle 11-vuotiaat lapset voivat yöpyä vanhempien kanssa maksutta samassa huoneessa. Lisätietoa tarjouksesta.

Radisson Blu ja Park Inn

Radisson Blu-, Park Inn by Radisson ja Park Plaza -ketjujen Dream Deals -tarjouksena jopa 20 % alennus hotelliöistä Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasiassa 14.7.2019 saakka. Majoitusaika: 14.6.–31.8.2019

Scandic Hotels

Kesäöistä 20 % alennus Scandic Friends -kanta-asiakasohjelman jäsenille alennuskoodilla FG2.

Sokos Hotels

S-ryhmän asiakasomistajille 20 % alennus päivän hinnasta 11.8.2019 saakka. Majoitusaika: 3.6.-31.8.2019.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *