Wizz Air aloittaa lennot Turusta Georgiaan

Unkarilainen halpalentoyhtiö Wizz Air aloittaa heinäkuussa 2020 suorat lennot Turusta Georgian toiseksi suurimpaan kaupunkiin Kutaisiin, jonne yhtiö lentää Turusta kaksi kertaa viikossa 3.7.2020 alkaen.

Lento Turusta lähtee maanantaisin ja perjantaisin klo 11.15 ja saapuu Georgian Kutaisiin klo 15.55. Lento Kutaisista lähtee klo 7.45 ja saapuu Turkuun klo 10.45.

Wizz Air lentää Turusta myös Puolan Gdanskiin ja Krakovaan, Kaunasiin Liettuassa, Lontooseen (Luton) ja aloittaa lennot heinäkuussa Turusta Pohjois-Makedonian pääkaupunkiin Skopjeen.

10 kommenttia aiheesta “Wizz Air aloittaa lennot Turusta Georgiaan

 1. Ensi kesälle ei näytä olevan vieläkään lentoja myynnissä? Onko tämä ihan normaalia?

  • Ensi kesälle muistelisin nähneeni jossain välissä lentoja olleen myynnissä, mutta ne ovat poistuneet myynnistä. Wizz Air ei ole julkisesti kommentoinut reitin kohtaloa, mutta suhtaudun hieman epäillen siihen avaako yhtiö tätä reittiä ensi kesänä.

  • Näitä lentoja oli hetken aikaa myynnissä lehdistötiedotteen lähettämisen jälkeen, mutta Wizz Air poisti ne pian myynnistä. Muistaakseni Wizz Airin kesälennot tulivat viime vuonna alkusyksystä myyntiin.

 2. Kannattaa katsoa Yle Areenalta Silkkitie dokumentti, jossa Georgia näyttäytyy erittäin viehättävältä kohteelta…

 3. Ihan mahtavaa! Kutaisi on mielenkiintoinen kaupunki, ja lähellä on esim. Rachan maakunta, jota georgialaisetkin pitävät yhtenä kauneimmista maassaan. Kutaisista voi jatkaa matkaa eri puolille Georgiaa, vaihtoehtoja on liiankin paljon. Eli eikun useampaa reissua suunnittelemaan! Lokakuussa neljästoista reissu Georgiaan. Eikä takuulla ole viimeinen.

 4. Hyvä uutinen. Silti, tylysti ilmaistuna paras asia mitä Kutaisissa voi tehdä, on ottaa jo lentokentältä pikkubussi Tbilisiin (4h / 20 laria) tai Batumiin (2h / 15 laria). Näihin kahteen jälkimmäiseen verrattuna Kutaisi on mitäänsanomaton ja nuhjainen. Joku voi toki löytää Kutaisista omanlaistaan charmia ja georgialaiseen ruokaan pääsee tutustumaan sielläkin. Kutaisi toimii hyvänä lähtöpaikkana myös esim. Bordžomin/Bakurianin kierrokselle.

  Matkailijan kannalta larin kurssi on kehittynyt suotuisasti.

  • Hei!

   Kutaisi itsessään ei ole mitenkään kiinnostava, mutta Kutaisin lähellä on Svaneti, jossa on Eurooppan korkeimpia vuoristoja (1.5 tuntia matka) + Racha, ”georgialainen Sveitsi”, Batumikin on lähellä.

 5. Hienoa ! Georgia on mahtava kohde. Lensin Kutaisiin Rigasta Wizzillä viime syksyllä.
  Toivotaan vaan, ettei siellä ala sisällis-sota, kun venäläiset himoitsee Georgiaa takaisin .

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *