Viikko Kroatiassa 296 euroa

Viikon syysreissu Kroatiaan on varattavissa alk. 296 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Norwegianin lennot Helsingistä ja 7 yötä 3* huoneistossa Villa Pinocchiossa Podstranan rantakaupungissa, joka sijaitsee n. 10 kilometrin päässä Splitin keskustasta.

Esimerkkimatkoja

Paikan päällä maksettava kaupunkivero (~8 € / henkilö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan matkan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 23.6.2019 klo 18.00 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa huoneessa (hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkatiedot huolellisesti matkatoimiston sivuilla ennen matkan maksamista.

Kommentti aiheesta “Viikko Kroatiassa 296 euroa

  1. Olen yrittänyt tätä varata eilen ja tänään, eilen myös Expedian asiakaspalvelun kautta. Heillä tulee nettisivuilla ”Pahoittelut
    Varauksesi tekeminen ei onnistunut. Odota hetki ja yritä sitten uudelleen.”, tämä sama tuli myös asiakaspalvelun kautta varattaessa. Lupasivat ilmoittaa virheestä eteenpäin….

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *