7 päivää Roomassa 355 euroa

7 päivän Rooman matka on varattavissa alk. 355 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Finnairin suorat lennot Helsingistä ja 6 yötä 4* Barcelo Aran Mantegna hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hotellissa maksettava kaupunkivero (~6 € / henkilö / yö) ei sisälly matkatoimiston sivuilla maksettavaan kokonaishintaan. Hintatiedot on tarkistettu 21.6.2019 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

2 kommenttia aiheesta “7 päivää Roomassa 355 euroa

    • Keväällä heinäkuulle on ollut myynnissä matkapaketteja Roomaan suunnilleen samaan hintaan, mutta lähtöpäivän lähestyessä erityisesti sesonkilentojen hintataso nousee ja tämä valitettavasti vaikuttaa myös lento+hotellipakettien hintatasoon. Tällä hetkellä halvimmat vastaavat paketit heinäkuulle maksavat ~420 euroa / henkilö + kaupunkivero (esim. 21.-27.7.).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *