3 vuorokautta Budapestissa 102 euroa (lennot Tampereelta)

3 vuorokauden Budapestin matka on varattavissa alk. 102 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy Ryanairin halpalennot Tampereelta ja 3 yötä 4* huoneisto United Colors of Budapest Apartmentsissa.

Ryanairin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen käsimatkatavaran (40 x 20 x 25 cm), joten tämä tarjous on tarkoitettu ensisijaisesti kevyesti matkustaville budjettimatkailijoille. Lähtöselvityksen tekeminen lentokentällä Ryanairin lennoille on maksullista, joten muistathan tehdä lähtöselvityksen netissä ja tulostaa matkalipun (boarding pass).

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 8.6.2019 klo 18.00 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa huoneessa (hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan matkatiedot huolellisesti matkatoimiston sivuilla ennen matkan maksamista.

5 kommenttia aiheesta “3 vuorokautta Budapestissa 102 euroa (lennot Tampereelta)

  1. Hei! Osaatko sanoa että paljonko ruumaan menevästä matkalaukusta tulee lisähintaa?

    • Hei! Ruumalaukku maksoi viime joulukuussa 36 euroa/suunta.Sen hankkiminen ja maksaminen onnistuu varauksen teon jälkeen Ryanairin sivuilla mm e-ticketistä löytyvällä lentolippu/varausnumerolla. Matkalaukun ehtii hoitamaan mukaan matkalle vaikka lähtöselvitystä tehtäessä, ja jos varaa jonkun lisämaksullisen (laukku, istumapaikka tms.) palvelun, niin pääsee tekemään lähtöselvityksen jo hyvissä ajoin ennen matka-ajankohtaa.

    • Ryanairin sääntöjä kannattaa noudattaa tarkkaan, jotta vältyt lisämaksuilta. Ryanair veloittaa boarding passin tulostamisesta lentokentällä lisämaksun, jonka voi välttää tekemällä lähtöselvityksen netissä ja tulostamalla boarging passin tai tekemällä mobiililähtöselvityksen.

      Ryanairin lennoille voi tuoda maksutta ainoastaan pienen (40 x 20 x 25 cm) edessä olevan istuimen alle mahtuvan käsimatkatavaran. Suuremman käsimatkatavaran tuominen edellyttää ~8 euroa/suunta maksavan priority boarding -lisäpalvelun ostamista, jonka voi lisätä varaukseen jälkikäteen lentoyhtiön My bookings -toiminnon kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *