Norwegianin Euroopan lennoista ~10-20 % alennus

Norwegianin uudella alennuskoodilla FRIENDS2019 saa 30 % alennuksen useimpien Norwegianin Euroopan lentojen verottomasta hinnasta aikavälillä 1.6.-31.12.2019 ja kaukolentojen verottomasta hinnasta noin 10-15 % alennuksen.

Alennus lasketaan lentojen verottomasta hinnasta, joten todellinen alennusprosentti on tyypillisesti 10-20 %. Suosittelemme maksamaan lennot mieluiten luottokortilla.

Alennuskoodin hyödyntämällä esimerkiksi lennot elokuussa Helsingistä Málagaan ja Mallorcalle saa varattua halvimmillaan 89 eurolla, Nizzaan 98 eurolla ja Venetsiaan 102 eurolla.

Päivitys: alennusta ei saa kaikista viikonloppulennoista kesä-heinäkuussa.

Alennuskoodi Friends2019 syötetään Norwegianin hintakalenterissa kohteen valitsemisen jälkeen kohtaan kampanjakoodi

Alennuskoodin hyödyntämällä meno-paluulennot esimerkiksi meno-paluulennot

Helsingistä Málagaan elokuussa ovat varattavissa halvimmillaan 89 eurolla

Helsinki-Nizzaan elo-joulukuussa ovat varattavissa halvimmillaan 98 eurolla

Meno-paluulennot Helsinki-Barcelonaan elo-joulukuussa ovat varattavissa halvimmillaan 96 eurolla

Meno-paluulennot Helsinki-Barcelonaan elo-syyskuussa ovat varattavissa halvimmillaan 102 eurolla

10 kommenttia aiheesta “Norwegianin Euroopan lennoista ~10-20 % alennus

  1. Tämä koodi ei ole enää voimassa, harmillisesti huomasin tuon tänään eikä tullut mistään tarkistettua aiemmin mihin asti tuo on voimassa. Asiakaspalvelu osasi kertoa että koodi oli voimassa 10.6. asti.

    • Tähän alennuskoodiin näyttäisi sisältyvän joitain kohdekohtaisia viikonpäivärajoituksia. Meillä ei valitettavasti ole tarkempaa tietoja koodin ehdoista.

  2. Pitäisikö alennuskoodilla saada kaikista euroopan lennoista alennus? Kun hakee lentoja niin antaa vain osalle lennoista ja mm. Halvin ja ainut suora lähtö jää samanhintaiseksi kuin ilman koodia.

    • Minne ja mille päiville etsit lentoja? Koodin tarkat ehdot eivät ole meidän tiedossa.

    • Palmaan 17.6 Koodilla alentaa vain kauttakulkulennot jotka muutenkin paljon kallimpia. Suora lento pysyy samanhintaisena.

    • Meillä ei valitettavasti ole tarkempaa tietoa alennuskoodin voimassaoloajasta. Norwegianin alennuskoodit vanhenevat viimeisenä voimassaolopäivänä lähes poikkeuksetta klo 2.00.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *