20 vuorokauden risteily Italiasta Brasiliaan 709 euroa

Monet varustamot myyvät Atlantin ylittäviä siirtoristeilyjä, joiden tarkoituksena on siirtää laiva talveksi Euroopasta Karibialle tai Latinalaiseen Amerikkaan ja kesäkaudeksi takaisin Eurooppaan. Esimerkiksi Costa Cruisesin 20 vuorokauden risteily Italian Savonasta Santosiin (São Paulo) on varattavissa halvimmillaan 709 eurolla / henkilö Logitravelin kautta, kun kaksi henkilöä matkustaa samassa hytissä.

Costa Facinosa laiva lähtee Italian Savonasta 17.11.2019 ja saapuu Santosin satamakaupunkiin São Paulon osavaltiossa 7.12.2019. Matkan aikana laiva pysähtyy Marseillessa, Barcelonassa, Cadizissa, Lanzarotella, Las Palmasissa, Teneriffalla, Salvador da Bahiassa, Rio de Janeirossa ja Ilha Granden saarella. Risteilyn hintaan sisältyy palvelumaksu (juomaraha) ja aamiainen, lounas, illallinen, iltapäivätee/kahvi. Lisätietoa tarjouksesta.

(Saman hintaluokan risteilyjä Euroopasta Etelä-Amerikkaan ja Karibialle tulee mahdollisesti myyntiin muilta varustamoilta kesän aikana. Esimerkiksi Pullmantur myi viime keväänä 505 eurolla 11 vuorokauden risteilyjä Alicantesta Recifeen ja Costa Cruises maaliskuussa 12 vuorokauden risteilyjä 539 eurolla Barcelonasta Karibialle.)

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *