Lennot Barbadokselle 574 euroa

Lufthansan lennot Helsingistä Barbadokselle ovat varattavissa halvimmillaan 574 eurolla Skyscannerin kautta.

Matkustusaika: 28.10.2019-27.3.2020 (menolento ei voi olla aikavälillä 12.12.2019-6.1.2020).

Lufthansan lippuihin Suomesta Barbadokselle sisältyy yksi ruumalaukku (max 23 kg). Lennot ovat osittain SunExpressin operoimia.

Esimerkkilentoja (tarjouslentoja on myynnissä myös muille päiville)

9 kommenttia aiheesta “Lennot Barbadokselle 574 euroa

 1. Varasin lennot diilistä Barbadokselle. Nyt Lufthansa on muuttanut lentojen aikoja niin, että vaihtoaika mennessä on vain 40 min Frankfurtissa. Varatessa vaihtoaika oli vielä tuon 50 min. Lähtö on talvella, joten lähtiessä Helsingistä pitää varmaan tehdä jäänpoistokäsittelykin. Kaikki lennot on Lufthansan lentoja ja samassa varauksessa. Nyt kuitenkin mietityttää tuleeko uudelleen reititystä lentoyhtiön piikkiin, jos Barbadoksen kone ei odotakaan, kun vaihtoaika on enää 40 min. Pitänee alkaa selvitellä asiaa. Onko Lentodiileillä tietoa/kannanottoa miten tässä käy, jos lento Helsingistä viivästyy ja Barbadoksen kone ei odottaisikaan. Uskon kyllä että samalla lennolla on monia muitakin, joten yrittänevät kuitenkin ensisijaisesti tarvittaessa odottaa matkustajat.

  • Hei!

   Aikataulumuutoksista voisimme tehdä kesän aikana kattavamman tietopaketin, jossa käsitellään mm. matkustajien oikeuksia.

   Minimi vaihtoaika Frankfurtin kentällä on pääsääntöisesti 45 minuuttia, joten liput myyneeseen matkatoimistoon/lentoyhtiöön kannattaa olla yhteydessä, jos et saa lisätietoa muutoksesta lähipäivinä.

   Lentoyhtiö on pääsääntöisesti vastuussa samalla lipulla olevista jatkolennoista ja lentoyhtiöllä on EY 261/2004 -asetuksen mukainen huolenpitovelvollisuus (ateriat, majoitus) jatkolennolta myöhästyttäessä. 40 minuuttia alittaa todennäköisesti minimi vaihtoajan. Yli viiden tunnin aikataulumuutosten yhteydessä lentomatkustajalla on yleensä lakisääteinen oikeus perua lippu.

 2. Riittääkö vaihtoaika 50 min. Frankfurtissa? On aika iso kenttä + passintarkastuksen läpi EU:n ulkopuolelle lennettäessä.

  • Minimi vaihtoaika Frankfurtin lentoasemalla on 45 minuuttia, joten ton pitäisi riittää. Frankfurtin kentällä on passintarkastusautomaatteja, joiden käyttäminen nopeuttaa prosessia.

   (EY 261/2004 -asetuksen perusteella lentoyhtiöllä on jatkolennolta myöhästyttäessä muusta kuin matkustajasta johtuvista syistä mm. velvollisuus tarjota aterioita, majoitus, uudelleen reitittää lennot jne. tietyin ehdoin.)

  • Toi oli hyvä kysymys. Lufthansa ja 50 min. vaihtoaika. Liian riskialtis ainakin mulle.

  • Näiden lentojen hintasäännöistä ei löydy selkeää mainintaa viimeisestä myyntipäivästä, mutta lentoja on todennäköisesti myynnissä ainakin parin viikon ajan.

  • Lufthansan lippuihin Suomesta Barbadokselle sisältyy yksi ruumalaukku (max 23 kg).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *