Tallinna – New York – Havaiji – Tallinna 709 euroa (sis. matkatavarat)

SASin Tallinna – New York – Honolulu – Tallinna lennot ovat varattavissa halvimmillaan 709 eurolla ja Tallinna – Los Angeles – Honolulu – Tallinna lennot 709 eurolla Skyscannerin kautta. Lentoja on saatavissa ainakin loka-marraskuulle ja tammi-helmikuulle.

Lennot omille päiville löytyvät helpoiten muokkaamalla esimerkkilentojen matkapäiviä lento kerrallaan Skyscannerin sivuilla.

SASin Tallinna – Havaiji lentojen hintaan sisältyy yksi ruumalaukku (max 23 kg). Matkapäivistä ja reitistä riippuen Pohjois-Amerikan sisäiset lennot ovat Alaska Airlinesin, Hawaiian Airlinesin ja/tai Unitedin operoimia.

Tallinna – New York – Honolulu – Tallinna esim.

Tallinna – Los Angeles – Honolulu – Tallinna esim.

Tallinna – Chicago – Honolulu – Tallinna esim.

Tallinna – San Francisco – Honolulu – Tallinna esim.

9 kommenttia aiheesta “Tallinna – New York – Havaiji – Tallinna 709 euroa (sis. matkatavarat)

 1. Porlandin (Oregon) lentotarjouksia odottelen. Icelandairilla lennetty pari kertaa, hyvä yhteys. KLM/Delta lennetty monta kertaa, mutta mieluummin Icelandair, matka lyhenee reilusti

 2. Onkohan Pohjois-Amerikkaan tulossa edullisia lentoja syksylle lähiaikoina? Erityisesti Miamin lennot kiinnostaisi. Aiempia diilejä kun selailin niin näihin aikoihin keväällä/alkukesästä on usein tainnut olla.

  • Tähän on hankala sanoa mitään varmaa. Öljyn hinta on noussut tänä vuonna ja Norwegian on supistanut runsaasti ensi talven lentotarjontaa Pohjoismaista USA:han, minkä vaikutus muiden lippujen hintatasoon on tällä hetkellä hieman epäselvä. Norwegian lopettaa ainakin talvikauden ajaksi kaikki lennot Köpiksestä USA:han, Tukholmasta New Yorkiin & Kaliforniaan ja Oslosta Orlandoon & Kaliforniaan.

  • Icelandair ei tällä hetkellä myy halpoja tarjouslentoja San Franciscoon, mutta teemme postauksen jos ja kun löydämme mainitsemisen arvoisia tarjouslentoja.

  • Ainakin hintasääntöjen mukaan myös keväällä 2020 matkustaminen on mahdollista. Lennot tulevat myyntiin vasta 10-11 kuukautta ennen lennon lähtöä, joten ensi kevään lentoja ei vielä pysty varaamaan.

   Monista muista julkaisemistamme tarjouksista poiketen näitä SASin lentoja on myynnissä toistaiseksi paikkatilanteen puitteissa, joten matkaa ehtii suunnittelemaan paremmin ennen lentojen ostamista.

 3. Hei! Huomasin, että paluumatkalla on pitkä koneenvaihto LAX kentällä, onko mahdollista poistua terminaalista ja käydä sillä välin pikaisesti Losissa?

  • Pitkän koneenvaihdon aikana voit poistua kentältä. Lentokenttäbussin lähtöpaikan löytäminen Los Angelesissa aiheutti minulle hieman päänvaivaa pari vuotta sitten, joten tämä kannattaa selvittää ennen matkaa.

   (Näihin lentoihin saattaa pystyä yhdistämään useamman päivän stopoverin NYCin lisäksi myös Los Angelesissa ~80-90 euron lisämaksusta. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, pyynnöstä voin yrittää etsiä esimerkkejä.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *