3 vuorokautta Berliinissä 155 euroa (5* hotelli)

3 vuorokauden matka Berliiniin on varattavissa halvimmillaan 155 eurolla / henkilö Expedian kautta. Esimerkkipakettiin sisältyy easyJetin lennot Helsingistä ja 3 yötä 5* Pullman Berlin Schweizerhof hotellissa.

Esimerkkimatkoja

Hintatiedot on tarkistettu 18.5.2019 klo 3.20 olettaen, että kaksi henkilöä yöpyy samassa hotellihuoneessa (paikkatilanteesta johtuvat hintamuutokset ovat mahdollisia). Tarkistathan varaustiedot huolellisesti ennen varauksen maksamista.

8 kommenttia aiheesta “3 vuorokautta Berliinissä 155 euroa (5* hotelli)

  • Teemme postauksen kun löydämme jotain mielenkiintoista.

 1. Hei
  Onko hinta lapselle sama? Jos matkustamme 3 hlöä, mutta tarjous on 2 hlö

  • Hei,

   tarkan hinnan saat selvitettyä klikkaamalla Expedian sivuilla oikeasta yläreunasta löytyvää muuta hakua linkkiä (lapsen ikä, matkapäivät jne. vaikuttaa hintaan).

  • Kokemukseni mukaan expedian tarjoukset taipuvat huonosti ainakaan pienen lapsen kanssa hyödynnettäviksi. Tilanteessa, jossa omatoimisesti ostaisi kolmet lennot, mutta sitten kahden hengen majoituksen ilmaisella vauvasängyllä joutuu expedialla maksamaan kolmesta hengestä täyden hinnan. Tämä on harmi, koska muutoin expedian diilit ovat usein aika hyviä.

   Berliiniin täytyy vielä kommentoida sen verran, että pikkaisen kalliimmalla löytyy myös sellaisia settejä, joissa lennetään finskillä. Lebtovaihtoehdot näkyvät siellä varausvaiheessa.

 2. Hei, mitä luulette, tuleeko lähipäivinä Meksikon tarjous lennot myyntiin? Viimeksi oli noin kuukausi sitten ja siihen en kerennyt.

  • Tähän on hankala sanoa mitään varmaa. Kuukausi sitten julkaisemamme Meksikon tarjous oli äkkilähtö, joita matkatoimistot myyvät Meksikoon ainoastaan talvikaudelle.

  • Vauvan kanssa Berliiniin reissatessa kannattaa muuten tutkia tuleeko vauvalle oman paikan varaaminen sylilapsena matkustamista halvemmaksi. EasyJet ja monet muut halpalentoyhtiöt veloittavat kiinteän hinnan sylilapsesta, jonka vuoksi oman paikan varaaminen vauvalle tulee yllättävän usein halvemmaksi kuin sylilapsena matkustaminen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *